Меню & пошук

IKEA презентувала меблі з бездротовими зарядками для смартфонів

IKEA презентувала меблі з бездротовими зарядками для смартфонів

[ads-pc-2]

2014-ikea-small-space-living

Наступні меблі від IKEA зможуть заряджати ваші смартфони, планшети та будь-які інші пристрої через повітря. На виставці Mobile World Congress (MWC) у Барселоні IKEA показала свої нові меблі з вбудованими бездротовими зарядками.

Предмети меблів, представлені IKEA на MWC, є не концептом, а закінченим продуктом. Інноваційна лінійка надійде в продаж у Європі та Північній Америці вже 15 квітня.

У колекцію входять обідні і робочі столи, журнальні столики, лампи і приліжкові тумби. На поверхні кожного з них є невелика зона, що зовні нагадує головку від гігантського шурупа – коло з перехрестям по центру. Розмістивши на ній смартфон, планшет або «розумний годинник», користувач зможе зарядити пристрій, не підключаючи до нього ніяких кабелів.

IKEACharging-640x450

Зарядка відбувається за принципом магнітної індукції і загальноприйнятому в індустрії стандарту QI (його підтримують Samsung, Microsoft і HTC), тому підтримуватися буде найширший спектр пристроїв. Єдину проблему, яку доведеться вирішити власникам нових меблів – знайти для них вільні розетки.

Як зазначає IKEA, живлення пристроїв за допомогою меблів куди більш природно, ніж розміщення на столі зовнішньої зарядки: користувач дійсно зможе просто кинути свій смартфон на тумбу поруч з ліжком і на ранок отримати 100% акумулятора, не роблячи ніяких зайвих рухів.

Для тих же, хто не хоче відмовитися від звичних меблів заради бездротової зарядки, IKEA запропонує спеціальні комплекти за 30 євро, які можна встановити на звичайні столи та тумби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: