Меню & пошук

Idea Breakfast: директор Лондонського кінофестивалю Філіп Ілсон

Idea Breakfast: директор Лондонського кінофестивалю Філіп Ілсон

[ads-pc-2]

Poster1

25 липня у Львові в рамках міжнародного фестивалю короткометражного кіно Wiz-Art 2013 відбудеться зустріч з директором Лондонського кінофестивалю Філіпом Ілсоном.

Філіп працює організатором подій у сфері кіно та музики з середини дев’яностих років з часу заснування Товариства Геловін, мультимедійного нічного клубу. З тих пір він працював в якості програмного менеджера для Курзон Сохо і Кінофестивалю Іст-Енд , також більшості масштабних подій у сфері музики і кіно, таких як Фестиваль Летітьюд, і Міжнародний кінофестиваль Бренчейндж Джерсі. У 2004 році він заснував Лондонський фестиваль короткометражних фільмів, що цього року відсвяткував свою 10-річницю.

На Сніданку Філіп розкаже про роботу в кіноіндустрії, свої проекти та про те звідки власне він черпає ідеї та натхнення.

Сніданок відбудеться в кафе «Communa», вул. Галицька, 1, 2 поверх (площа Ринок) з 8.30 до 10.00 ранку. На час проведення Idea Breakfast в закладі встановлена фіксована оплата в розмірі 25 грн. Попередня реєстрація обов’язкова! Вона розпочнеться на сайті ideabreakfast.com у четвер, 18 липня, о 12.00.

До зустрічі :)

ideabreakfast.com
http://wiz-art.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: