Меню & пошук

Зимова школа бізнесу в Києві: як вдосконалити свою ідею?

Зимова школа бізнесу в Києві: як вдосконалити свою ідею?

[ads-pc-2]

raIbzp5SLdg

Зимова Школа IBS  – це масштабний проект для студентів, випускників, бізнесменів та всіх тих, хто шукає шляхи реалізацій та вдосконалення своїх бізнес-ідей. А допоможуть визначити нішу для власного бізнесу, правильно провести маркетингові дослідження та будувати стратегію розвитку власної справи – кращі бізнес-тренери та практики.

Серед запрошених спікерів, представлені Олександр Кардаков – голова наглядової ради «Октава Капітал», засновник Інком; Руслан Крамаренко – заступник голови КМДА (2010–2014); Дмитро Мужук – засновник smartcafe Bibliotech, а також топ-менеждери провідник компаній, таких як: Mondelez Україна, E&Y, Louis-Dreyfus, Colin’s, Hashtag, Proffstore, BiggggIdea, Хмарочос, TEDxKNEU, 3S Agency, WEB Face, ATMASFERA 360, Zenith Optimedia, Group DF, Молочний Альянс, Колоріс та багато інших. Але не треба запитувати, що я отримаю від Зимової Школи IBS, доречніше запитати: «Як я зможу реалізувати самостійно отриманні корисні поради та навички від людей, які показали, що це реально  працює на практиці?»

Зимова Школа IBS пропонує 3 напрямки навчання на вибір: Школа Маркетингу, Школа Бізнесу та Школа Менеджменту. Обравши один з трьох, ви на цілий тиждень зануритесь у світ запропонованої програми разом з учасниками з усієї України, серед яких можуть виявитися ваші потенційні партнери, колеги або друзі.

Зимова Школа IBS – це поєднання корисної, ексклюзивної інформації у синергії з практичними заняттями, виступами спікерів з провідних українських та зарубіжних компаній і звісно незабутньою розважальною програмою, що відповідатиме тематиці зимових свят. А разом усе це – незабутній час у Зимовій Школі IBS!

Квитки на подію уже в продажі! Детальна інформація за посиланням: http://winterschool.ibs-edu.com.ua, а також стежте за акціями та святковими знижками у соцмережах:

Facebook / Instagram

 

Коли: 1-6 лютого 2016 р.

Де: м. Київ, вул.Мельникова, 81

Контакти: 063 128 50 11 Олександр

                   050 743 75 81 Анна

                   093 073 11 20 Ольга

Стань частиною масштабного проекту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: