Меню & пошук

Жити заради насолоди, або Hedonism по-київськи

Жити заради насолоди, або Hedonism по-київськи

[ads-pc-2]

Screen Shot 2016-07-13 at 16.10.15 (1)

Літо перейшло за екватор, але фестивальний сезон тільки набирає обертів. 29-31 липня 2016 року у Києві вперше відбудеться Hedonism Festival. У червневому матеріалі про “26 музичних фестивалів, які варто відвідати цього літа” ми вже згадували про цю яскраву подію на мапі українських open-air’ів. Тепер ми вирішили детальніше розібратися, чому цe більше, ніж стандартний фестиваль на Трухановому острові і чому наприкінці липня слід завітати до столиці.

13701097_10209469385122369_1249718617202086571_o

Почнемо з найголовнішого – місцерозташування. Як згадували раніше, фестиваль проходитиме на Трухановому острові на території ЮБК (Южный Берег Киева). Розглядаючи карту, бачимо, що  організатори планують чотири сцени. Перша – UBK Stage, де артисти гратимуть електронну і живу музику. Трохи далі над водою, як пірс, буде розташована River Stage, яка орієнтована на українських виконавців. Третя по рахунку сцена – Main Stage – це майданчик розміром 8х10 метрів, розташований під кутом 45 градусів до води, на якому виступатимуть хедлайнери фестивалю. Щоб знайти останню, четверту сцену доведеться трохи пошукати – недарма вона називається Hidden Stage.

Вражає і різноманіття лайн-апу:  від техно і хаусу до етно та інді. Протягом трьох днів молоді артисти матимуть змогу виступити на одній сцені з вже досвідченими музикантами. Британський десант представляють: яскраві Hot Chip з діджей-сетом, запальний інді-електро квартет Is Tropical, ветеран культового берлінського Берґхайну – Marcus Marr, також відомий по своїй співпраці з Четом Фейкером.

Німецький продюсер Lake People представить у Києві свій поки що єдиний повноформатний альбом “Purposely Uncertain Field”, який побачив світ минулого року.

Lake-People-Photo-by-Francesco-Delzo-Del-Zotto-620x404

На фестиваль варто прийти, щоб послухати й українські гурти, адже зібрали кращих артистів у своїх жанрах. Українські Сіґур Рос – nousinthis, джазово-фанкові Blooms Corda, цьогорічні переможці  The Global Battle Of the Bands – рокові Sinoptik, дрім-поп у поєднанні з інді-електронікою з Кам’янець-Подільского від Zapaska, запальний та танцювальний Cape Cod, Cepasa з лайв-програмою, мрійливо-меланхолійна Hindu, київське тріо Panivalkova, піано-рок від Myopia, електро-група Neural Clan, ніжна Sophie Villy, експресивні MAiAK, взірцевий інді-поп від Lakeway та багато інших.

collage

У рамках Hedonism Festival також відбудеться освітній проект – Kiev Music Summit. Відвідувачі матимуть змогу послухати топових доповідачів та отримати теоретичні знання про музичний бізнес. Серед спікерів: Саша Вареніца, який розкаже про перспективи нової української музики у світовому контексті; Гріша Фат’янов розкриє секрети музичного видавничого бізнесу; Аня Давиденко поділиться міжнародними трендами піару концертів, а Ігор Панасенко висвітлить сильні та слабкі сторони музичної журналістики в Україні. Детальну програму дивіться тут.

У перервах між лекціями всі охочі зможуть поспілкуватись з консультантами команди PROMODJ та потестити будь-який апарат. Вмикайте, натискайте кнопки і відкривайте нові можливості створення унікального саунду.

13640815_1032895310112557_5519352206405435330_o

Окрім цього, на території будуть діяти спортивна та арт-зони, фуд-корт, Dvyzh маркет з продукцією українських брендів та безліч інших цікавих штук для гостей заходу.

Слідкуйте за фестивальними новинами на офіційному сайтіFacebook, Instagram.

Вартість абонемента на 3 дні – 470 грн. Придбати його можна тут.

Hedonism_Festival_2016_3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

7 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: