Меню & пошук

Під час прямих трансляцій матчів НХЛ використовуватимуть камери GoPro

Під час прямих трансляцій матчів НХЛ використовуватимуть камери GoPro

[ads-pc-2]

sport-hokkey-led-igra-vorota

Національна хокейна ліга (НХЛ) оголосила про співпрацю з компанією GoPro, в наслідок чого її відеокамери будуть використовуватися на хокейному майданчику для прямих трансляцій матчів прямісінько з шоломів гравців.

Прем’єра показу матчів з використанням GoPro запланована на 24 січня. У цей день в Коламбусі відбудеться так званий “Зірковий вікенд” ліги. Після цього, 25 січня, відео з GoPro стане частиною прямої трансляції щорічного “Матчу усіх зірок”. Побачити гру можна буде на каналах NBCSN, CBC і TVA Sports.

Використання камер GoPro дозволить уболівальникам по-новому поглянути на видатну швидкість і майстерність сьогоднішніх гравців ліги.

Метью Шнайдер, представник Асоціації гравців НХЛ

Як саме будуть використовуватися камери, поки невідомо. Тим не менш, на офіціальному YouTube-каналі GoPro угода з НХЛ була анонсована у відео, яке демонструє, що теоретично втілити у життя це можливо.

Крім того, у середині січня стало відомо про угоду, укладену між GoPro і компанією Vislink. Головна ціль партнерства – розробка спеціального компактного передавача, котрий дозволить здійснювати за допомогою камер GoPro потокові трансляції HD-відео, у тому числі й спортивних заходів та змагань.

Нагадаємо, що вперше у Національній хокейній лізі відеокамери, що кріпляться до шоломів, з’явилися у 2014 році. Цей проект також здійснює GoPro.

via TJ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

9 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: