Меню & пошук

Прем’єра 5 сезону Game Of Thrones стала рекордною за кількістю глядачів

Прем’єра 5 сезону Game Of Thrones стала рекордною за кількістю глядачів

[ads-pc-2]

Game-of-Thrones-season-5-dany-and-dragon

Прем’єра п’ятого сезону популярного телесеріалу Гра Престолів каналу HBO встановила новий рекорд. Першу серію нового сезону фентезійної драми 12 квітня подивилося 8 мільйонів людей, побивши власний рекорд і рекорд телеканалу HBO. За даними дослідницької компанії Nielsen, прем’єрна серія минулого, четвертого сезону привернула 6800000 глядачів.

Прем’єра нового сезону Гри Престолів також отримала рекордні рейтинги в Великобританії та Австралії: у Великобританії її подивилися майже 1,6 млн чоловік, а в Австралії – понад 500 тисяч осіб, що стало абсолютним рекордом для ринку платного телебачення в країні.

Встановити новий рекорд серіалу не завадили перші чотири епізоду шоу п’ятого сезону, які з’явилися в мережі за день до прем’єри. Перші чотири серії були заплановані на 12, 19, 26 квітня та 3 травня відповідно, але відео вже доступні на торрентах в якості 480p, що еквівалентно стандартній якості телевізійного відео.

На сьогоднішній день популярніше Гри Престолів в США лише один телесеріал – Ходячі мерці (Walking Dead), прем’єру п’ятого сезону якого в жовтні 2014 подивилися більше 17 млн ​​осіб, пише Variety.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: