Меню & пошук

Вільна школа журналістики: осінній набір

Вільна школа журналістики: осінній набір

[ads-pc-2]

SCHOOL_1

Вільна школа журналістики відкрила набір на новий осінній лекторій присвячений медіа менеджменту, телевізійній журналістиці, письменницькій майстерності та копірайтингу. Програма складається з 25 занять та пройде з 31 жовтня по 3 листопада у Києві

Програма складається з трьох модулів:

Телевізійна журналістика – Євген Кісельов, Віталій Портніков, Віктор Сорока (ICTV), Орест Сохар (телеканал “Хоккей”), Костянтин Стогній.

ozhLaUoRBQk

Медіа менеджмент (створення startup-проектів) – Євген Сафонов (The Village), Олексій Тарасов (Esquire), Тетяна Яіцька (Теленеделя), Ігор Гужва (Вести, Репортер), Андрій Гоголєв (Коммерсанть Україна) та інші.

tUS7Jg_Ttlg

Письменницька майстерність – Еліна Слободянюк (“Настільна книга копірайтера”), Вікторія Глущенко (копірайтер), Андрій Курков (письменник), Сергій Руденко (проект “Буквоїд”), Світлана Крюкова (Репортер), Валерій Калниш (Коммерсанть).

Докладна програма доступна на офіційному сайті.

Навчання триває чотири дні по шість занять на день. Після – стажування та працевлаштування. За рік роботи школа має чим пишатись: випускники працюють у газеті “Капітал”, журналі “Репортер”, телеканалі ICTV, 5 каналі, видавничому домі “Економіка”.

Кращі студенти поїдуть з дводенним візитом до Москви для знайомства з провідними редакціями Росії. Нагадаємо, це вже другий освітній тур, що продовжує навчання. 6 жовтня перша група випускників відправляється до Європи з відвідуванням усіх провідних редакцій та для знайомства з журналістами.

Для вступу заповніть реєстраційну форму. Навчання платне. За всі заняття, екскурсії та стажування слухач сплатить 1600 гривень.

Отримати консультацію куратора: 067 462 14 77, 044 362 28 36, mail: info@journalism.org.ua

Офіційна сторінка: www.journalism.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: