Меню & пошук

Київрада безкоштовно передала приміщення на Хрещатику під коворкінг

Київрада безкоштовно передала приміщення на Хрещатику під коворкінг

[ads-pc-2]

Photo Credit: Design Helm, Los Angeles

Київська міська рада погодила передачу в безкоштовне користування Міжнародному благодійному фонду Seed Forum Ukraine нежилих приміщень комунальної власності на вулиці Хрещатик, 10. Незабаром там відкриється коворкінг мережі iHub, пише Dreamkyiv.

Як повідомили у прес-службі Київради, загальна площа приміщень складає понад 1500 квадратних метрів. Хаб буде заснований у формі державно-приватного партнерства: місто надасть приміщення, а партнери його відремонтують, запустять усі необхідні освітні програми та допоможуть довести ідеї стартапів до повноцінного бізнесу. У проекті рішення також зазначено, що фонд не має права відчужувати та передавати приміщення у користування третім особам.

Це не перший коворкінг мережі iHub у Києві: бізнес-інкубатор всесвітньої мережі відкрив свої двері у Києві ще в 2012 році, отримавши інвестиції від норвезького фонду Seed Forum у розмірі 700 тисяч євро. Перший місяць стартапи могли працювати у хабі безкоштовно, потім мали платити по 399 грн. на місяць за робоче місце. Зараз місяць коштує 1899 гривень.

Фото: Design Helm, Los Angeles

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

8 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: