Меню & пошук

Файне місто: 5 причин поїхати на фестиваль

Файне місто: 5 причин поїхати на фестиваль

[ads-pc-2]

D8vcFSj73OE

На фестивалі Файне Місто, що відбудеться на цих вихідних у Тернополі, уже монтують сцену, а ми зібрали для вас перелік останніх причин, чому обов’язково варто відвідати цю подію.

1) Байкерський зліт

Більше сотні «залізних коней» приїдуть на «Файне Місто» з різних куточків країни. На фесті байкери організовано розміщуватимуться своєю великою компанією. У суботу 4 липня о 12 годині біля Тернопільського озера стартує мотопарад, який проїде містом аж до місця фестивалю на території аеропорту «Тернопіль». Збір байкерів перед виїздом буде о 11:00 на автостоянці біля готелю «Галичина».

«Багато байкерів із різних міст уже приєднались до нашого зльоту. Хтось приїде колоною, хтось індивідуально. Будуть і дівчата-байкери. До речі, для байкерш організатори зробили вхід на фестиваль безкоштовним. Це уже така традиція, що для дівчини за кермом байка вхід на подію вільний», – зазначив координатор байкерського зльоту на «Файному Місті» Олександр Уточкін.

2) Велопрокат

За словами організаторів, цьогоріч вперше на фестивальній території діятиме велопрокат:

“Маємо хорошу новину для прихильників велопрогулянок. На території фестивалю діятиме велопрокат. Відтепер кожен відвідувач фестивалю зможе самотужки організувати веломандрівку у Тернопіль. Вартість оренди велосипеда 20-25 грн./год + завдаток (оригінал документу, що засвідчує особу)”, – розповів один із організаторів Ростик Плахцінський.

3) Спортмайданчики

Кілька спортивних майданчиків встановлять на фестивальній території “Файного Міста”. Там можна буде взяти участь у турнірі з стрітболу, тейбл боулдерінгу та мікрофутболу. Усі майданчики будуть у вільному доступі та працюватимуть три фестивальних дні.

На ігрових майданчиках усі охочі зможуть спробувати свої сили у такому доволі новому виді спорту, який називається «Тейбл боулдерінг». Також можна буде навчитись грати у мікрофутбол та стати переможцем у стрітболі.

4) Світова легенда року

Легендарний вокаліст AC/DC приїде з Австралії на фестиваль у Тернополі: 61-річний австралієць Дейв Еванс відвідає музичний фестиваль «Файне Місто». Співак був першим вокалістом австралійської рок-групи AC/DC. На фестивалі Дейв співатиме легендарні хіти разом з триб’ют гуртом D/C Train.

Цьогоріч ми вперше на музичному фестивалі буде запущена триб’ют сцена. Подібної практики на інших фестивалях ще не було. Відтак зі сцени звучатимуть хіти таких відомих гуртів, як AC/DC, Rammstein, Metallica, Scorpions, Iron Maiden та інші.

5) Неймовірний лайнап

Фестиваль, що відбудеться 3-5 липня на території тернопільського аеропорту, прийматиме цілу низку відомих українських та закордонних гуртів. В лайнапі Файного Міста – ЭЛИЗИУМ, The HARDKISS,  O.TORVALD, ТАБУЛА РАСА, ФІОЛЕТ, ТІНЬ СОНЦЯ, ТОСТЕР, РОЛЛІКС, JINJER, ОДИН В КАНОЕ, VIVIENNE MORT, БУМБОКС, СКРЯБІН ТА ДРУЗІ, BRUTTO та інші.

Ну і окрім всього вище переліченого, на учасників очікуватиме хороший настрій, тепла погода (за прогнозами все буде саме так) та атмосфера справжнього літнього фестивалю. Побачимось у Тернополі!

Придбати квитки

Сайт / Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: