Меню & пошук

Українська команда розробила додаток на Apple Watch для управління машиною Tesla

Українська команда розробила додаток на Apple Watch для управління машиною Tesla

[ads-pc-2]

Tesla_AppleWatch_ELEKSlabs_62

Українська команда програмістів з компанії Eleks Software розробила робочий прототип мобільного додатку для “розумного годинника” Apple Watch, який зможе управляти електромобілем Tesla.

Годинник Apple Watch ще не надійшов до продажу, проте компанія Тіма Кука ще в листопаді минулого року відкрила документацію WatchKit SDK, яка дозволяє розробникам створювати власні додатки для ґаджету, який працює під управлінням Watch OS. Команда ентузіастів з львівського офісу Eleks Software вирішила використати цю можливість для того, аби перевірити, наскільки годинник від Apple придатний для задач такого роду.

Tesla_AppleWatch_ELEKSlabs_4

Додаток для управління електрокаром Tesla містить 6 інформаційних екранів, кожен з яких дозволяє власнику автомобіля переглядати поточну локацію машини, температуру, рівень заряду та відстань, яку можна проїхати на цьому заряді. Окрім того, додаток може заблокувати або розблокувати двері, увімкнути фари і посигналити. За словами розробників, чимало інновацій не були реалізовані, оскільки WatchKit на даний момент має суттєві обмеження і не дозволяє в повній мірі користуватись усіма можливостями годинника Apple.

Команда сподівається, що до початку продажу Apple Watch їм вдасться реалізувати задумане, а прототип їх додатку стане платформою для справжньої програми, яка керуватиме електрокарами Tesla.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: