Меню & пошук

Бетонний надпис про Путіна продають на аукціоні для українських солдат

Бетонний надпис про Путіна продають на аукціоні для українських солдат

[ads-pc-2]

10443522_738107682918475_6205043702172390033_n

Бетонний надпис “Путін-х*йло” вирішили продати через благодійний аукціон, гроші з якого будуть передані волонтерам, які відправляють українським солдатам на схід обмундирування, одяг та продукти. 

Фотографію цього сувеніру опублікував у своєму Facebook журналіст Левко Стек. За його словами, “шедевр” було виготовлено одним “бетонщиком-бандерівцем” перед тим, як він їхав знімати черговий сюжет в зону АТО на схід України. Надпис довжиною у 30 см – ексклюзивний, оскільки виготовлений в єдиному екземплярі, і іншого такого не існує. Перехожі охоче фотографувалися з надписом та звертали на нього увагу, поки Левко ніс його на роботу.

“Нарешті у мене є залізобетонний аргумент, що Путін таки лалалала”, – пише журналіст. Після побаченого у своїх численних поїздках в зону АТО, Стек вирішив, що більше користі від надпису буде, якщо влаштувати аукціон і продати його, а виручені кошти передати волонтерам, які збирають фінанси на каски, бронежилети, одяг та інші потрібні речі для українських солдатів на сході.

Аукціон, що розпочався всього 2 години тому зі стартової суми у 100 гривень, вже зараз дійшов до позначки в 700 гривень. Ви все ще можете стати власником унікального сувеніру, водночас допомагаючи українській армії. Заявку можна залишити прямо в коментарях до фото Левка на Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

6 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: