Меню & пошук

Prometheus запустив безкоштовні онлайн курси бізнес-англійської мови

Prometheus запустив безкоштовні онлайн курси бізнес-англійської мови

[ads-pc-2]

tumblr_nqkhim0gJ61s873llo1_1280

Український сервіс онлайн навчання Prometheus запускає нові курси з бізнес-англійської мови. Старт навчання почнеться наприкінці січня 2016 року.

Автором курсу стала Іванна Табачук, яка 10 років викладає бізнес-англійську та проводить тренінги для здобуття конкретних навичок, наприклад, проходження співбесіди з англомовним замовником, ведення ділової переписки чи проведення презентацій англійською. За словами Іванни, в основу розробленого нею курсу був покладений принцип Парето: адже насправді 80% часу використовується лише 20% мови.

Володіючи цими базовими правилами та найбільш поширеною лексикою, а також ефективно і креативно використовуючи їх, ви зможете ефективно користуватися англійською у бізнес-середовищі. Цей курс націлений на те, щоб допомогти вам вивчити ключову бізнес-лексику та деякі елементи граматики, і разом спробувати використовувати ці знання на практиці у робочих ситуаціях.

Курс поділено на 3 частини:

Перша – це лексична частина з двома темами, що присвячені граматиці.

Друга частина присвячена розвитку практичних навичок володіння бізнес-англійською та підготовці до поширених в бізнес-середовищі ситуацій.

З третьої частини ви дізнаєтеся декілька порад, як рухатися далі у вивченні бізнес-англійської та англійської мови в цілому.

Теми курсу є самостійними, тому ви можете обрати ті теми, які вас найбільше цікавлять і вивчати саме їх.

Зареєструватися на курс можна за посиланням: http://courses.prometheus.org.ua/courses/Prometheus/ENG103/2016_T1/about

Читайте також: 8 онлайн-курсів, які починаються восени 2015 року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: