Меню & пошук

Вільна школа журналістики завершує свій осінній набір

Вільна школа журналістики завершує свій осінній набір

[ads-pc-2]

zmg-newspaper-marketing-association-eyecatcher

У Києві завершується набір на освітній курс медіа менеджменту та журналістики. Вільна школа журналістики вп’яте запрошує охочих створити своє ЗМІ.

З 19 по 22 вересня у Києві за чотири інтенсивні дні відомі медіаменеджери, редактори та керівники медіа-startup проектів проведуть лекції та майстер-класи. Курс складається з 30 лекцій і майстер-класів.

Випускники пройдуть стажування в редакціях у викладачів. Наразі є вакансії з працевлаштуванням для десяти найкращих та можливість відвідати редакції закордонних ЗМІ. Нагадаємо, середня зарплатня журналіста у Києві складає 600-700$.

Кого ми чекаємо? Початківців або досвідчених журналістів, які готові займатись серйозною суспільно-політичною, діловою журналістикою або створювати власні медіапроекти. Програма буде корисна всім, хто працює з текстами кожного дня.

Вікові та професійні обмеження відсутні.

Як відбувається навчання? За чотири дні відбудеться 30 лекцій і майстер-класів. Заняття проходитимуть з 9.00 до 21.00 у Києві на вул. Константинівській, 21 (м. Контрактова площа). Після завершення програми кожен учасник захистить дипломний проект.

Стажування і працевлаштування? Кожен студент обирає собі місце стажування самостійно. Стажування тривалістю орієнтовно в місяць відбуватиметься в редакціях у тих викладачів, які вели лекції. Можливий формат фрілансу.

Випускники попередніх програм стажувались і працевлаштовувались в газетах “Коммерсанть-Украина”, “Капитал”, “Вести”, журналах “Інвестгазета”, “Експерт Україна”, “National Geographic”, агенціях “РБК Україна”, “Українські Новини” та каналах Інтер і ICTV.

Кількість місць обмежена. Реєстрація на осінній інтенсив триває до 16 вересня. Початок навчання  19 вересня 2013 року.

Докладна інформація та реєстрація на сайті: www.journalism.org.ua

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: