Меню & пошук

Австралійські школи вчитимуть дітей програмуванню з 5 класу

Австралійські школи вчитимуть дітей програмуванню з 5 класу

[ads-pc-2]

kidcode

Досить географії та історії: австралійське міністерство освіти вирішило впровадити в шкільну програму предмети, які справді допоможуть дітям в майбутніх пошуках кар’єри та самореалізації. Відтепер у школах Австралії вивчатимуть комп’ютерний код – з 5 класу, та програмування – з 7 класу.

Нова освітня програма – ініціатива міністра Крістофера Пайна, який продовжив політику новообраного прем’єра країни Малькольма Турнбулла. Програма останнього передбачає стрімке впровадження інновацій в економіку Австралії та розвитку країни з метою збільшення кількості робочих місць.

Уряд інвестує 12 мільйонів австралійських доларів у нову освітню програму, яка передбачає перегляд предметів в сторону практичності та користі в реальному житті. За словами Пайна, розвиток ІТ-здібностей у дітей є критично важливим для їхнього успіху в умовах сучасного глобалізованого світу та розвитку технологій.

Модернізація процесу освіти та впровадження нових методів навчання дітей – глобальний тренд у розвинутих країнах. нещодавно ми писали про досвід Фінляндії, де вирішили повністю відмовитись від “предметів” у школах – таких як алгебра чи фізика – і перейти до навчання явищ і об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: