Меню & пошук

10 найочікуваніших фільмів цього літа

10 найочікуваніших фільмів цього літа

[ads-pc-2]

Літо – гаряча пора не лише в сенсі погоди, а й в кінематографі. Кожного року влітку показують найбільш видовищні та захоплюючі фільми, які створили в індустрії кіно. Цей рік не став винятком – наступні 10 фільмів варті того, щоб подивитися їх цього сезону.

1. Люди Ікс: Перший клас (02.06.2011).

Хоч оригінальну трилогію про людей-мутантів можна вважати завершеною, Голівуд не хоче відпускати таку прибуткову тематику. На нас чекає історія про те, ким були Магнето та професор Ксав’єр у молодості.

2. Super 8 (10.06.2011).

Продюсером фільму став Стівен Спілберг, який, як відомо, в погані проекти гроші не вкладає, а режисером – Дж. Дж. Абрамс, який зняв повнометражний “Стар Трек”. В основі сюжету – аварія потяга з чимось невідомим, яка стається поблизу так званої “Зони 51”.

3. Зелений Ліхтар (16.06.2011).

В першу чергу не сплутайте це кіно з “Зеленим Шершнем”, що йшов кілька місяців тому. “Ліхтар” – це чергова екранізація коміксу про захисників всесвіту, одним з яких випадково стає житель Землі.

4. Тачки 2 (23.06.2011).

Цього разу пригоди мальованих автомобілів розгортатимуться не в пустельному заході США, а по всьому світу. Головні герої мультфільму візьмуть участь в світових гоночних змаганнях, Гран-Прі та опиняться в центрі всесвітньої змови.

5. Гаррі Поттер і Смертельні Реліквії. Частина 2 (14.07.2011).

На цьому фільмі завершується довга історія поттеріани – Гаррі та Волдеморт повинні зійтися у вирішальному двобої між собою – між добром і злом. І хоча прихильники серії знають, чим все закінчиться, виглядає воно дійсно захоплююче і епічно.

6. Трансформери 3 (01.07.2011).

Майкл Бей вирішив погратися з часом: за сюжетом третьої частини, трансформер Старскрім переміщається в минуле, і краде енергетичний куб. Боротися з ним доведеться вже в майбутньому – молодому Сему та команді автоботів на чолі з Оптимусом Праймом.

7. Повстання планети мавп (23.06.2011).

Нехай ця назва вас не обманює – сюжет не має жодного зв’язку з відомою “Планетою мавп”. Події фільму розгортаються на Землі, де в секретній лабораторії створюють новий вид приматів. Наділені інтелектом, вони вирішують захопити світ. Спецефекти для стрічки були зроблені компанією WETA, на рахунку якої Аватар, Кінг-Конг та Володар Перснів.

8. Ковбої проти прибульців (11.08.2011).

Доволі дивне поєднання – ковбої та прибульці, але чого не зробиш заради грошей. Події фільму відбуваються в 1873 році на дикому заході США, де дивний незнайомець стає єдиним порятунком від незваних гостей з неба.

9. Перший месник (28.07.2011).

В оригіналі назва звучить “Капітан Америка: Перший месник”, але українському глядачу це нічого не каже, тому її було вирішено змінити. Як відомо, Капітан Америка – це популярний американський комікс, який поки що не удостоювався популярності в Голівуді. В основі фільму – перетворення маленького солдата у качка-супергероя.

10. Конан (19.08.2011).

Коли нічого нового не придумали, доводиться повертатися до вже відомих речей. Так сталося і цього разу – двадцять років по тому, як Арнольд Шварцнегер увійшов у велике кіно в ролі Конана, на нас чекає чергова екранізація цього міфу.

А який фільм з цього переліку ви очікуєте найбільше?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

3 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: