У США відкрився ресторан, у якому їжу готують роботи
У США відкрився ресторан, у якому їжу готують роботи
В закладі працює лише дві людини
[ads-pc-2]
Четверо випускників Массачусетського технологічного інституту відкрили ресторан з повністю роботизованою кухнею у Бостоні. Цей заклад швидкої здорової їжі Spyce має кухню з сімома автономними блоками, що швидко готують без участі людини, пише Meshable.
У ресторані працює всього дві людини, а за розробку страв відповідає шеф-кухар з мішленівською зіркою Деніел Булуд.
Відвідувачі Spyce можуть зробити замовлення в електронному меню, а всі інгредієнти одразу потрапляють в машину, що їх готує. Після виконання замовлення вона сама очищається.
Фото: Spyce