Меню & пошук

У США відкрився ресторан, у якому їжу готують роботи

У США відкрився ресторан, у якому їжу готують роботи

В закладі працює лише дві людини


[ads-pc-2]

Четверо випускників Массачусетського технологічного інституту відкрили ресторан з повністю роботизованою кухнею у Бостоні. Цей заклад швидкої здорової їжі Spyce має кухню з сімома автономними блоками, що швидко готують без участі людини, пише Meshable.

У ресторані працює всього дві людини, а за розробку страв відповідає шеф-кухар з мішленівською зіркою Деніел Булуд.

Відвідувачі Spyce можуть зробити замовлення в електронному меню, а всі інгредієнти одразу потрапляють в машину, що їх готує. Після виконання замовлення вона сама очищається.

Фото: Spyce

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: