Меню & пошук

«Зоряні війни» у форматі аніме: відео, яке створювалось 4 роки

«Зоряні війни» у форматі аніме: відео, яке створювалось 4 роки

[ads-pc-2]

tie2.0

На створення аніме-короткометражки за мотивами саги «Зоряні війни» у художника Пола Джонсона пішло 4 роки. Відео зібрало на Youtube майже мільйон переглядів за першу добу після публікації.

7-хвилинне відео, натхненне комп’ютерною грою «Star Wars: TIE Fighter» 1994 року, демонструє зіткнення між арміями Імперії та повстанців.

Як зазначає The Verge, фільм підкорив користувачів мережі якістю анімації, динамікою, дбайливим ставленням до канонів Всесвіту, «неймовірною кількістю деталей в кожному кадрі», що робить його максимально схожим на аніме-серіал 80-х.

Відео починається з епізоду, в якому імперський дроїд несподівано виявляє, що в полі астероїдів ховається невеликий флот повстанців. Дізнавшись, що їх виявили, ті починають атакувати війська Імперії, щоб отримати шанс втекти.

Під час космічної битви на екрані з’являються десятки кораблів, дизайн і поведінка кожного з яких відповідає прототипам в фільмах популярної саги: наприклад, компактний «CR90 Corvette» з’являється на початку «Епізоду IV».

Наперекір моді Джонсон профінансував роботу над короткометражкою самостійно.

Не підтримуйте мене на «Patreon», у мене там немає профілю! Не кидайте мені грошей на «Kickstarter», тому що його у мене теж немає. Замість цього, якщо вам сподобався ролик, дайте кому-небудь з вашого офісу, університету або школи плитку шоколаду, банку «Коли» або що-небудь інше. Серйозно, це ймовірно зробить їх день краще. І мій теж.

Пол Джонсон, аніматор

55935922253316

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: