Меню & пошук

Inspired запускає розділ Цитати

Inspired запускає розділ Цитати

[ads-pc-2]

Найуважніші читачі, які відвідували цей сайт останні кілька днів, могли помітити невеликий надпис, що з’явився у меню. Його назва – Цитати.

Inspired запускає новий розділ, який допоможе вам у ваших щоденних пошуках натхнення. Відтепер на сторінці inspired.com.ua/quotes ви зможете знайти висловлювання найяскравіших та найвідоміших людей в історії – таких як Черчілль, Ейнштейн, Конфуцій, Сократ та багато інших. Кожна цитата – це не просто слова, відображені шрифтом Georgia – це заклик до дії. Заклик задуматись та змінити щось у своєму житті.

Завдяки кнопкам соціальних мереж ви можете миттєво поділитися цитатою, яка вам сподобалася, з друзями – опублікувати її у Twitter, Facebook або Вконтакте. Кожна цитата також має унікальний номер (наприклад, #23), завдяки чому ви можете зберегти посилання на неї. Натискайте на іконку перезавантаження – і читайте все нові і нові висловлювання у випадковому порядку.

На даний момент в базі цього міні-сервісу – кілька десятків цитат українських та закордонних діячів. Їх список буде розширюватись, а найкращі цитати публікуватимуться на сторінках Insprired в соціальних мережах. Тому повертайтесь і шукайте своє натхнення на Inspired ;)

Особлива подяка за допомогу в створенні сервісу Ігору Крушу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

6 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: