Меню & пошук

Конкурс до дня народження Inspired

Конкурс до дня народження Inspired

[ads-pc-2]

Ви вже бачили чимало цікавого на цьому сайті – вражаючі галереї, знімки з віддалених куточків планети, цікаві зразки дизайну і мистецтва, та багато іншого. Проте Inspired ще жодного разу не проводив ніяких конкурсів. Пора виправляти цю ситуацію!

Наступного місяця, на день Валентина (14 лютого) проекту Inspired виповнюється рівно два роки. Саме до цієї дати ми хочемо провести конкурс привітань. Його суть надзвичайно проста: необхідно зробити фото зі словом Inspired або зняти коротке відеопривітання для сайту. В кожній з двох категорій (найкраще фото та найкраще відео) редакція визначить переможців, які отримають цінні призи (про них – трохи пізніше).

Прочитайте уважно нижченаведені правила, та не зволікайте – ваші роботи прийматимуться до 5 лютого включно. Ви можете брати участь одразу у двох категоріях – у фото та у відео. Прийом завершено! Усі роботи на цій сторінці.

Умови конкурсу фотографій

1. Вам необхідно зробити фотографію зі словом Inspired та надіслати її нам.

2. Слово може бути у вигляді будь-чого: ви можете його намалювати, роздрукувати, викласти пелюстками квітів чи шматками шоколаду – все обмежено лише вашою фантазією.

3. Редакція оцінюватиме фотографії, виходячи з критеріїв оригінальності, позитиву, креативності та загального враження. Будьте сміливими у втіленні задуманого!

4. Роботи приймаються на адресу inspired.ua@gmail.com (в темі вкажіть “Конкурс”) та у спеціальному альбомі на нашій сторінці у Вконтакте.

Умови конкурсу відео

1. Вам необхідно зняти відеоролик тривалістю до 15 секунд та надіслати його нам.

2. Відео повинне містити ваше персональне вітання в голосовому форматі. Бажано, аби на фоні вашої розмови не було гучних шумів або музики. Що саме ви скажете – це вже ваша справа, однак редакція буде визначати найкраще відеопривітання на основі оригінальності та креативності ролику. Розкажіть про те, чим вам подобається цей сайт, і що ви б хотіли на ньому побачити.

3. Відео можна зняти у будь-якому форматі на будь-який пристрій (телефон, веб-камеру – не важливо).

4. Надсилайте кінцевий файл на адресу inspired.ua@gmail.com (в темі вкажіть “Конкурс”).

Призи та нагородження переможців

Детальніше про призи можна дізнатися тут. Переможці будуть оприлюднені 14 лютого на сайті Inspired та у всіх акаунтах проекту в соціальних мережах.


Роботи, що не відповідають вказаним умовам, розглядатися не будуть. Переможців та творіння, які вони зробили, буде оприлюднено в середині лютого на цьому сайті та на всіх акаунтах Inspired у соціальних мережах. Не зволікайте! Чекаємо ваших листів ;)

Учасники

А ось і роботи, що були надіслані на конкурс:

Віталій Сам:

Юрій Токарський:

Володимир Бузейчук:

Тарас Демчук:

Юля Депеш:

@Vlasvi:

Іра Стасишин:

Марічка Юрчак:

Альона Черняхова:

Тома Сорокіна:

Софія Мисак:

Нінель Чумак:

Олег Бурлака:

Олексій Сікорський:

Арсеній Глинський:

Оля Супрун:

Юлія:

Оля Вільчинська:

Олена Совин:

@erikwithagun:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

18 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: