Меню & пошук

Конкурсні призи від Inspired та Cyfrolab

Конкурсні призи від Inspired та Cyfrolab

[ads-pc-2]

Минулого тижня на Inspired було анонсовано конкурс до дня народження сайту, який буде відзначатись 14 лютого. За умовами конкурсу, потрібно надіслати фото зі словом Inspired або ж власне відеопривітання до 15 секунд. Сьогодні ж настав час оголосити про призи, які отримають переможці.

У кожній з двох категорій – Найкраща фотографія та Найкраще відео – редакція сайту визначить по одному переможцю, які отримають одну з книг відомого видавництва Манн, Иванов и Фербер:

Перша – це Незаменимый від популярного блогера та автора кількох бестселлерів, Сета Годіна. В книзі Годін розповідає про те, хто такі незамінні працівники, чому вони є ключовими у сучасному світі, і як стати одним з них. Друга книга, під назвою Призвание, написана Кеном Робінсоном і повідає вам про те, як зробити так, щоб “справа, яка подобається” і “справа, яка чудово вдається” у вас співпадали і приносили задоволення.

Окрім того, партнером конкурсу від Inspired стала компанія Цифролаб, яка також презентує учасникам та переможцям власні призи.

Два переможці з категорій фото та відео, окрім книг, отримають також 2 сертифікати на виготовлення фотокниг формату 20х20 з базовою комплектацією. А всім іншим, хто візьме участь в конкурсі, Цифролаб дарує 20%-знижки на виготовлення фотокниг через програму CyfroBook. Чудова можливість не лише привітати улюблений сайт, а й спробувати свої сили у створенні фотокниг, які потім можна буде показувати друзям та близьким :)

Тому радимо читати умови конкурсу та активно долучатися до нього разом з друзями. Все, що від вас вимагається – це зробити фото/малюнок зі словом Inspired або ж зняти коротеньке відеопривітання. Роботи приймаються до 5 лютого. Натхнення вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: