Меню & пошук

Найкращі матеріали Inspired за 2011 рік

Найкращі матеріали Inspired за 2011 рік

[ads-pc-2]

Рік підходить до завершення, і настав час підбити невеликі підсумки. За цей період щомісячна відвідуваність сайту зросла з 3 тисяч до 50 тисяч, а кількість шанувальників у соцмережах – з нулів до більше 5000. У листопаді сайт здобув перемогу на конкурсі BUBA-2011 і тепер носить горде звання Найкращого тематичного блогу України. Навколо проекту виросла ціла спільнота, яка радіє успіхам, захоплюється красою, якою ми ділимось та активно спілкується на гарячі теми.

Сьогодні ми вирішили поділитися з вами всім найкращим, що було цього року на Inspired. Це знакові матеріали та фото, що зібрали найбільшу кількість лайків і ретвітів, а також вплинули на розвиток сайту загалом.

Інтер’єри та архітектура


Офіс Facebook в Пало-Альто

Фоторепортаж з нового офісу соціальної мережі Facebook, площею в 13 900 квадратних метрів. Саме тут Марк Цукерберг з колегами думає про те, як захопити світ.

Як змінилися міста світу за десятки років

Серія фотографій “до” і “після” прекрасно ілюструє, як швидко забудовувалися світові мегаполіси за останні десятиліття.

Burj Khalifa, Dubai10 найвищих хмарочосів на Землі

Слово хмарочос увійшло у вжиток людства відносно нещодавно – всього в другій половині ХІХ століття. А вже сьогодні ми будуємо хмарочоси висотою у 800 м.

Дизайн


20 років України: візуалізація

За ці двадцять років багато чого змінилось і багато чого відбулось. Інфографіка про ключові події за часи української незалежності.

Логотип для Києва

Бренд Києва з гаслом «You will come back» («Ви повернетесь знову») просуває київський дизайнер Віктор Коновалов, якого Inspired попросив розказати про свій проект трохи детальніше.

«Зберігайте спокій» – постери від Стронґовського

Нова серія постерів від Іллі Стронґовського вдало обігрує відомий плакат “Keep calm and carry on” на український лад.

Реклама


10 креативних прикладів антитютюнової реклами

Хоча антитютюнова реклама досить часто перегинає палицю і перебільшує факти або жахає своєю відвертістю, цей жанр не перестає радувати цікавими принтами.

Брутально та жорстко: реклама, яку сьогодні б заборонили

Якщо поглянути на рекламу, яку публікували кілька десятків, а то й сотню років тому, сучасні рекламні принти здадуться милими та ніжними. Адже раніше ніхто не забороняв вам публікацію принтів расистського чи сексистського характеру.

10 найкращих рекламних роликів 2011 року

Черговий рейтинг від видання Adweek, присвячений кращій відео-рекламі за рік, що минає. Лідером за кількістю переглядів стала реклама Volkswagen з Дартом Вейдером.

Фотографія


Львів: старі будівлі на сучасних фотографіях

Фотограф Микола Кравцов вирішив об’єднати фото старого Львова з його сучасними знімками. Вийшло дуже цікаво та пізнавально – не лише для жителів цього міста.

Зимові КарпатиЗимові Карпати: фотографії з Горган

Саме в Міжнародний день гір мандрівникам, які спробували побувати у горах, пощастило з погодою: хмарності практично не було, а вершини були вкриті першим справжнім снігом.

Найемоційніші фото 2011 року

Цей рік, як і, напевно, будь-який інший, був багатим на події. Арабська весна, цунамі у Японії, інші природні та соціальні збурення – саме вони були головними ньюзмейкерами на цих вражаючих фото.

Подорожі


Найкращі міста для життя в Україні

Рейтинг найкращих міст України за рівнем та комфортом для життя, створений щотижневиком Фокус. На перші місця вийшли міста, найбільш сприятливі для життя людей.

10 країн, які українці можуть відвідати без візи

Популярний матеріал про безвізові країни на теренах Америки, Європи та Азії, куди українці можуть потрапити без зайвих паперових проблем.

БайкалПодорож до Байкалу: автостопом через Росію

У вересні Inspired розповідав про Віталія Карпця, який подорожує автостопом. Віталій повернувся з мандрівки до Байкалу і поділився враженнями.

10 найкращих садиб для зимового відпочинку у Карпатах

Inspired звернувся до проекту Karpaty.info – каталогу туристичних послуг – з проханням розповісти про найкращі садиби та готелі в українських Карпатах для зимового відпочинку.

Велика подорож через Україну: 80 днів і 1500 км пішки

Віталіна та Андрій Кусяк цього літа за 80 днів подолали відстань від Івано-Франківська до Куп’янська, жодного разу при цьому не скориставшись наземним транспортом. Дивовижний досвід.

Відео


П’ять прекрасних timelapse-відео з України та світу

Timelapse-відео – це особливий вид відео, при якому час здається трохи пришвидшеним. А все тому, що зйомка проводиться зі зменшеною частотою кадрів.

100 років світової моди за 1 хвилину

За останні 100 років індустрія моди та стилю зазнала неймовірних змін – від класичних 20-х, буремних 40-х та веселих 60-х до диско 80-х і хіп-хопу 90-х. Все це вмістилось в одній хвилині.

Відео дня: «Три речі про які я дізнався, поки падав мій літак»

Рік Еліас – один з пасажирів того самого рейсу, який минулого року дивом приводнився на річці Гудзон посеред Нью-Йорку. Завдяки майстерності пілота літак не зазнав ушкоджень при посадці на воду, а всі пасажири залишились живі.

Люди


Фейсдаун в УкраїніНова розвага для молоді в Україні – фейсдаун

Якщо ви стали свідком фотографування компанії молодих людей у незвичній позі на землі – вітаємо, ви побачили фейсдаун.

10 натхненних цитат Стіва Джобса

Згадка про все найкраще, що Стів говорив і до чого закликав – його цитати, які роками надихають людей робити те, що вони люблять.

5 порад від Тома Форда для сучасних чоловіків

В нещодавньому інтерв’ю журналу Another Man Форд поділився власним баченням того, як повинен себе поводити сучасний чоловік-джентельмен.

Музика


Найцікавіші саундтреки до фільмів за останні 20 років

Саундтреки до фільмів за останні двадцять років, що запам’ятались нам найбільше. Подекуди навіть більше, ніж сам фільм.

20 пісень, що викликають найбільше емоцій

У кожної людини є пісні, котрі справляють найбільше емоційних вражень. Вони можуть не відноситись до списку улюблених, чи найбільш часто прослуховуваних, проте кожен раз, коли ви вмикаєте ці пісні, вони викликають у вас незабутні враження.

Бонус


Карти України очима її жителів

Якою бачать Україну її жителі? Що думають жителі Львова про Донецьк, а кияни – про Одесу? Найпопулярніша стаття на сайті, що принесла більше 2000 лайків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: