Меню & пошук

Гурт ONUKA презентував новий кліп на пісню Zenit 

Гурт ONUKA презентував новий кліп на пісню Zenit 

Головні герої - персонажі вертепу


[ads-pc-2]

Гурт ONUKA опублікував кліп на пісню Zenit. Головними героями кліпу стали міфічні персонажі на фоні українських Карпат і моря. Це вже шостий кліп ONUKA.

Образи для відео створила українська художниця з костюмів Леся Патока з матеріалу, знайденого на столичних секонд-хендах. Таким чином гурт привертає увагу до важливості усвідомленого споживання й повторного використання речей. Напередодні презентації кліпу гурт виставив маски з кліпу на благодійному аукціоні, а виручені кошти передав на спільний проєкт Кураж Базара й фонду «Таблеточки»

Режисером кліпу став Євген Філатов (The Maneken). 

«Я сподіваюся, завдяки ZENIT люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми й негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися та відчути щастя в моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити», – поділилась ONUKA в Instagram.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

ONUKA — ZENIT ⠀ Я сподіваюсь, завдяки ZENIT люди побачать те прекрасне, що нас оточує. Попри проблеми та негаразди, стрімкий ритм чи потреби сучасного світу, іноді потрібно зупинитися і відчути щастя у моменті. Ми бачимо лише те, що ми воліємо бачити. ⠀ I hope this video will help to open eyes to the beauty of the world around us. Regardless of the troubles we face, the demands made of us by modern living, or the fast paced run we are all thrown into. Sometimes you need to stop for a second to see the happiness of the moment. We see that what we want to see.

Допис, поширений ONUKA (@onukaofficial)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: