Меню & пошук

Актори «Ліги справедливості» вимагають випустити приховану версію фільму

Актори «Ліги справедливості» вимагають випустити приховану версію фільму

Її нібито змонтував Зак Снайдер, що передчасно покинув проект


[ads-pc-2]

Актори Бен Аффлек, Рей Фішер й акторка Галь Гадот у своїх твіттерах зробили пости із хештегом #ReleaseTheSnyderCut («Випустіть версію Снайдера»). Ці записи з’явилися на честь дворіччя прем’єри «Ліги справедливості». Про це пише The Hollywood Reporter.

Флешмоб пов’язаний із чутками про те, що існує інша версія фільму. Її нібито змонтував режисер Зак Снайдер, який займався цим проєктом, але пішов із нього в самому кінці зйомок через смерть доньки. На знімальному майданчику його замінив Джосс Уідон, який відзняв кілька сцен і займався постпродакшеном. Критики не оцінили фінальну версію фільму, на Metacritics стрічка отримала 45 балів зі 100.

Сам Зак Снайдер після прем’єри фільму не раз казав, що його версія мала б бути зовсім іншою. Режисер підтримав ініціативу акторів, утім не підтвердив, чи дійсно існує змонтована ним версія фільму. Представники кінокомпанії Warner Bros. заявили, що версії Снайдера немає, проте якщо глядачі продемонструють інтерес, компанія може розглянути можливість такого релізу для сервісу HBO Max.

«Ліга справедливості» вийшла в прокат 17 листопада 2017 року, зібрала в прокаті 658 млн доларів (за бюджету в 300 млн) і стала найбільш провальним фільмом всесвіту DC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: