Меню & пошук

Зимова школа економіки: як провести канікули максимально корисно

Зимова школа економіки: як провести канікули максимально корисно

[ads-pc-2]

tumblr_nd6ihvt5VC1s5vxplo1_500

Зимові канікули 2015 року виявились напрочуд довгими – майже у всіх ВУЗах вони триватимуть цілих 2 місяці. Багато студентів сприйняло продовження зимового відпочинку позитивно, радіючи, що тепер можна спати досхочу і розважатись. Хтось поїхав у свої рідні міста, хтось шукає роботу на цей період, щоб чимось себе зайняти.

Однак, є і такі, що звістку про 2 місяці канікул сприйняли не так радісно, розуміючи, що байдикувати без саморозвитку і навчання так довго – не найкраща перспектива. Такі студенти прагнуть скористатись можливістю і отримати від двомісячної перерви максимум – вони записуються на різноманітні курси та навчальні програми, тим самим отримуючи конкурентну перевагу на ринку праці, на відміну від своїх колег, що обирають пасивний варіант проведення канікул. 

Інвестиції у власні знання та розвиток завжди були і будуть найбільш ефективними і найбільш прибутковими серед всіх інших видів вкладання коштів, адже в майбутньому вони безсумнівно приноситимуть користь як у вигляді більш високооплачуваної роботи, так і роботи, що приноситиме задоволення.

Одним із прикладів того, як із користю можна провести зимові канікули – це прийняти участь у Першій зимовій економічній школі Київського національного економічного університету (КНЕУ) імені Вадима Гетьмана, що триватиме з 9 по 13 лютого 2015 року. Ця освітня подія пропонує своїм учасникам на вибір три різні програми, що включають в себе по два предмети: це маркетингові дослідження та економіка бізнесу, операційний менеджмент та бізнес-симуляція, стратегії оптимізації та моделювання фінансових інвестицій.

10407719_389989641168059_3596673217974485169_n

Перевагою цього заходу є те, що, по-перше, навчальна програма зорієнтована саме на практичне застосування вмінь та знань і розроблена кращими викладачами КНЕУ, які є експертами у своїй галузі; і по-друге, дана програма включає в себе також культурні заходи та цікаві зустрічі.

Останнім часом серед працедавців дедалі активнішою стає тенденція цікавитись, чи проходили кандидати на вакансії додаткову освіту, ту, що відрізняється від суто теоретичної. Така освіта повсякчас виявляється не менш необхідною, ніж досвід роботи. І саме тому ті студенти, що займались саморозвитком та відвідували додаткові тренінги та курси, отримують роботу набагато швидше, ніж ті, що просто мають диплом про освіту та досвід роботи, що не є релевантним до їх професії.

Учасники зимової школи за результатами навчання отримають сертифікати КНЕУ та IBS Education. Детальніше про неї можна дізнатися на офіційному сайті та спільнотах:

Офіційний сайт зимової школи економіки КНЕУ

Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: