Меню & пошук

Що слухати на цьогорічному Kraków Live Festival

Що слухати на цьогорічному Kraków Live Festival

[ads-pc-2]

12809719_10154100651272764_4523501639143768768_n

Krakow Live Festival 2016 проходитиме 19-20 серпня в Кракові в неочікуваному для фестивалів місці – музеї польської авіації в Кракові. Список поки що оголошених виконавців не може не радувати – серед них Massive Attack у дуеті з Young Father, Sia, Damian Marley, Cage The Elephant, The Chemical Brothers i The Neighbourhood.

Перший день (19 серпня)

massive attack and young fathers Massive Attack + Young Fathers

Після того, як Massive Attack несподівано зробили сюрприз своїм шанувальникам та випустили EP “Ritual Spirit”, в лютому цього року дует також об’єднався з одним з найкращих нових гуртів Young Fathers. В результаті було створено трек “Voodoo In My Blood”, який швидко набув великого розголосу серед шанувальників.

Young Fathers – альтернативний шотландський хіп-хоп-гурт, створений 2008 року в Единбурзі. Завдяки дебютному альбому “Dead” у 2014 році вони стали лауреатами премії Mercury Prize та отримали нагороду за найкращий альбом року (SAY Award). Сам колектив називає себе “психоделічним хіп-хоп бойсбендом”.

Massive Attack: trip hop, Young Fathers: pop, hip-hop

damian

Damian “Jr. Gong” Marley

Деміан Марлі – ямайський музикант, володар 3-х нагород “Греммі”. Деміан – молодший син легендарного Боба Марлі, своє  прізвисько “Junior Gong” Деміан отримав від прізвиська батька – “Tuff Gong”. Деміан повністю присвятив своє життя музиці і вже видав 8 повноцінних альбомів.

Damian “Jr. Gong” Marley: reggae

sia

Sia

Sia – шматочок Австралії на Краківському фестивалі. Sia відома не тільки як виконавиця якісної музики, але й також як авторка пісень Beyoncé, Flo Rida і Rihanna.

Sia: pop

 

Другий день (20 серпня)

cage the elephant 2 Cage the Elephant

Гурт заснований уродженцем з Кентукі (США) Метом Шульцом. Їх останній альбом “Tell me I’m pretty”, продюсером якого виступив гітарист гурту The Black Keys Ден Ауербах, вийшов “темнішим” за попередні, хоча хлопці кажуть, що він є досить позитивним. Окрім фестивалю, хлопці виступатимуть на розігріві в американському турі Foals.

Cage the Elephant: alternative rock

the nbhd The Neighbourhood

The Neighbourhood – каліфорнійський гурт, створений у 2011 році. Їхньою основною “фішкою” є те, що всі їхні відео чорно-білого формату. Навіть якщо вони виступають на якихось шоу чи фестивалях, то всі записи чорно-білі.  Все дійшло навіть до того, що на початку свого існування вони називали свій жанр виконання як “black&white”.

Їхній перший сингл “Sweater Weather” зробив вибух в мережі і привернув увагу багатьох дівчат :)

The Neighbourhood: indie rock

the chemical brothersThe Chemical Brothers

Навряд чи можна ще щось додати про культовий британський гурт. Двоє друзів з 90-х років, ще коли були студентами творять свої техно- та хаузбіти. The Chemical Brothers варті того, щоб їх почути й тому, що славляться дуже якісними live-виступами.
The Chemical Brothers: big beat, electronica

Квитки на фестиваль можна придбати за посиланням: http://www.alterart.pl/shop/sklep.php?en=1&mode=1&cat=3

Krakow Live Festival у Facebook: https://www.facebook.com/events/456535387870250/

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: