Меню & пошук

В Києві відбудеться фестиваль соціальних інновацій Ucrazyans

В Києві відбудеться фестиваль соціальних інновацій Ucrazyans

[ads-pc-2]

1posters_ucrazyans-2

25-го квітня на Софійській площі в Києві пройде фестиваль соціальних інновацій Ucrazyans. Все буде майже як завжди: смачна їжа, хороші музичні гурти, приємне спілкування, розумний лекторій, ярмарок корисних товарів. Але також будуть і найкращі українські соціальні проекти. 

Серед них: ініціатива «Агенти змін», фонд «Таблеточки», платформа «Мурахи», Greencubator, Асоціація велосипедистів Києва, Відкритий Університет Майдану, всеукраїнська платформа інновацій Big Idea, Happy Paw, Hacklab, Центр Зайнятості Вільних Людей, проект «Театр для Діалогу», J.Lab, Про.світ, ARTмобілізація, Крим SOS, АдвоХаб, CentreUA, Реанімаційний пакет реформ, проект «Вільна Хата», онлайн-видання The Ukrainians, StartUp Ukraine, ініціатива «Дивовижні», Антидискримінаційна кампанія, Robotics Laboratory, благодійний магазин «Ласка», проект СonnecTABLE, OPIR.ORG, ресурсний центр «Гурт».

Завдання організаторів, якими стали інтернет-видання Platfor.ma та міжнародна організація Pact Inc – зібрати разом тих представників громадянського суспільства, які своїми світлими ідеями дійсно рухають Україну вперед, та розповісти про них. Адже саме такі проекти роблять свої маленькі справи, що в підсумку покращують життя величезної країни: вигадують, як переробити пластик на корисні речі, шукають загублені велосипеди, їздять в Східну Україну з культурними місіями, допомагають переселенцям і знімають фільми про захист прав людини.

Тому що всі ми – ucrazyans. Божевільні українці вже півтора роки йдуть наперекір долі й роблять, здавалося б, неможливе: скидають тирана, самі озброюють армію, допомагають один одному. І щосили прагнуть до того, аби у підсумку все у нас налагодилося. Ми хочемо, щоб кожен, хто прийде на фестиваль, теж став таким самим божевільним українцем. І тоді переможемо ми всі!

На фестивалі також буде музична сцена від медіапартнерів – радіо «Аристократи». Тому в програмі – інтелігентна дискотека, виступи Brunettes Shoot Blondes, Мар’яни Головко та Валерія Кошмана, а також гурту US.

А у спеціальному лекторії вчитимуть тому, як створювати корисні соціальні проекти. Окрему цікаву лекцію прочитає дизайнер Ігор Скляревський, який разом із командою однодумців створює нову схему київського метрополітену, систему навігації містом, а також реформує мову, якою комунальні служби спілкуються з мешканцями.

На фудкорті, звичайно ж, нагодують, а на ярмарку завалять сувенірами. За це відповідає улюблена ініціатива киян – Kyiv Market. Приходьте на Софійську площу 25 квітня, з 10:00 до 21:00.

logo_ucrazyans

Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: