Меню & пошук

Сервіс приватних таксі Uber запуститься в Україні

Сервіс приватних таксі Uber запуститься в Україні

[ads-pc-2]

An illustration picture shows the logo of car-sharing service app Uber on a smartphone next to the picture of an official German taxi sign

Сервіс приватного таксі Uber, який дозволяє будь-якому водію стати приватним перевізником, планує запуск в Україні. Компанія шукає головного менеджера у Києві, який очолить запуск сервісу та налагодить роботу проекту на місці.

Серед вимог нової вакансії, яка нещодавно з’явилась у базі LinkedIn та на самому сайті сервісу – щонайменше 7 років досвіду у менеджменті, інвестиційному маркетингу або інших пов’язаних операціях, а також “підприємницьке ДНК”, яке дозволить керувати локальним офісом. Керівник Uber в Києві отримає не лише одного з найпрогресивніших роботодавців у світі, а й додаткові бонуси у вигляді безкоштовних подорожей через сервіс.

Uber, який було засновано лише в 2009 році, зараз доступний у більш ніж 300 містах по всьому світу: користувачі можуть замовити таксі безпосередньо через мобільний додаток для iOS або Android, а власники машин – стати приватними перевізниками, зареєструвавшись на Uber у якості водія.

taxi-all

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

93 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: