Меню & пошук

Укрзалізниця запустить швидкісний інтернет в потягах Інтерсіті

Укрзалізниця запустить швидкісний інтернет в потягах Інтерсіті

[ads-pc-2]

hundai

Укрзалізниця оголосила про перехід до фінальної стадії впровадження швидкісного інтернету в потягах Інтерсіті, який дозволить пасажирам користуватися мережею протягом всієї мандрівки. Провайдером інтернет-доступу стала компанія Інтертелеком.

Вже сьогодні на двох поїздах HYUNDAI Rоtem в тестовому режимі відбувається надання послуги доступу до всесвітньої мережі. Впровадження послуги Wi-Fi на всіх поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ буде реалізовано до кінця серпня 2015 року, повідомили в прес-службі Укрзалізниці.

Доступ до мережі інтернет буде забезпечено у всіх одиницях рухомого складу Української залізничної швидкісної компанії: 10 поїздах HYUNDAI Rotem, 2 поїздах ЕКр-1 “Тарпан” та 2 поїздах локомотивної тяги виробництва ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод”. При цьому покриття мережі на маршруті курсування поїздів буде забезпечено на рівні не нижче 90%.

У швидкісних поїздах використовується унікальне для України сертифіковане обладнання, що дозволяє отримати стабільний високоякісний доступ до мережі інтернет навіть при пересуванні на високій швидкості на всій мережі курсування Інтерсіті+ та Інтерсіті. За період досліджень було проведено випробування п’яти варіантів технічної реалізації обладнання, з яких обрано варіант з найкращими технічними характеристиками. Для синхронізації та належного монтажу обладнання на рухомий склад виконано суттєвий обсяг робіт його розробником та виробником – компанією HYUNDAI Rotem.

Тестування здійснено за всіма напрямками курсування поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті. На кожному рейсі понад 100 пасажирів одночасно працювали в мережі інтернет, і тестова експлуатація продемонструвала можливість надання послуг зв’язку на хорошому рівні.

Нещодавно ми писали про плани Укрзалізниці щодо переходу на використання сонячної енергії для опалення вагонів у депо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: