Меню & пошук

У Дніпропетровську знову відбудеться фестиваль The Best City UA

У Дніпропетровську знову відбудеться фестиваль The Best City UA

[ads-pc-2]

383635028

До Дніпропетровська повертається фестиваль The Best City UA, один з найбільших опен-ейрів України, який два роки тому зібрав понад півсотні тисяч людей. Як повідомили організатори, команда починає підготовку до події вже зараз, а у вересні будуть оголошені перші подробиці фестивалю, який відбудеться влітку 2016 року.

The Best City UA проходив двічі: у 2012 та 2013 році. Минулого року фестиваль було скасовано у зв’язку з військовим конфліктом на сході України. За два роки на ньому встигли виступити низка українських та закордонних гуртів: Evanescence, The Rasmus, Apollo 440, White Lies, ДДТ, Сплин, Ленинград, Би-2, Токио, Океан Ельзи, Бумбокс, Братья Карамазовы, Brainstorm, Scorpions, Hurts, Guano Apes, Enter Shikari, Lacuna Coil, Мумий Тролль, Motor’rolla, Дельфин, Ночные Снайперы, Воплі Відоплясова, Кozak System, ТНМК та інші.

Як повідомила виданню Insider PR-менеджер фестивалю Анна Давиденко, на даний момент ведуться переговори з майбутніми виконавцями. Організатори висловлюють сподівання, що закордонні артисти знову почнуть розглядати Україну в якості концертного майданчику – за 2014-й та 2015-й рік значна кількість сольних виступів та фестивалів в Україні була скасована.

Не зважаючи на те, що закордонні артисти все менше й менше почали відвідувати Україну з концертами, світові музиканти все одно бувають тут, використовуючи наші міста в якості полотен для своїх відеокліпів. За першу половину цього року одразу 5 відомих гуртів обрали саме Україну для того, аби зняти тут музичний ролик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: