Меню & пошук

Фестиваль Sziget оголосив перших виконавців та показав aftermovie

Фестиваль Sziget оголосив перших виконавців та показав aftermovie

[ads-pc-2]

sziget

Фестиваль Sziget, який щороку відбувається в Угорщині, оголосив перших учасників, які виступлять у серпні 2015 року та презентував офіційне aftermovie цьогорічного фестивалю.

У 2015 році фестиваль в Будапешті відбудеться з 10 по 17 серпня, пропонуючи 7 днів святкових фестивальних пригод в самому серці прекрасного міста. Список заходів на 50 сценах Sziget майже безкінечний і вимагає багато часу для остаточного оформлення. Але команда організаторів вже підтвердила виступ Florence and the Machine в День 0 фестивалю (11 серпня), тому всі, хто хоче насолодитися шоу відомого інді-рок-гурту Флоренс Велч мають переконатися в тому, що придбали саме Тижневий квиток.

Sziget також з гордістю оголошує Alt-J у складі лайн-апу. Вони досягли величезного успіху з дебютним альбомом «An Awesome Wave», виданим у 2012 році, і впевнено втрималися на хвилі з другим альбомом«This is All Yours», виданим нещодавно. Їх концерт, безумовно, стане must-see для кожного сігетця.

Прихильники EDM зможуть насолодитися музикою Тома Йонгкінда та Ідіра Маклафа, більш відомих як електронний дует Blasterjaxx. Їх успішна кар’єра, яка поєднала багато різних етапів, принесла їм статус одних з найперспективніших EDM-артистів у світі.

Британський співак і автор пісень Jamie Woon також вийде на сцену Sziget. Його характерний голос – це захопливе поєднанням холодних електронних мелодій і соулу.

unnamed

Будапешт також буде радий вітати Fauve, цікаве французьке поєднання музики і відеоарту. Друга частина їх дебютного альбому «Vieux Frères – Partie 1» очікується наприкінці цього року, або на початку 2015-го.

Якийсь час було мало чутно про José Gonzalez, але сьогодні він підтвердив виступ для Sziget і готує до релізу свій перший за останні сім років сольний альбом. «Vestiges & Claws» вийде в середині лютого і, як говорить сам Хосе, цей запис є його особистим «прицільним поглядом на людство як на маленьку бліду крапку в холодному, розcіяному і недружньому космосі».

The Subways, безумовно, принесуть сігетцям запальний настрій вечірки. На даний момент вони працюють над своїм четвертим альбомом, так що поряд з «Rock&Roll Queen», публіка матиме можливість порадіти і свіжим інді-хітам.

Babylon Circus, французький ска-реггі-гурт з 9 чоловік також змусить Sziget танцювати і стрибати в День 0 (11 серпня). Повний життя і радості, цей енергійний гурт, безумовно, стане особливо колоритною складовою фестивалю Sziget 2015.

Нові колоністи поп-імперії Kadebostany швидко катапультували себе в центр уваги з їх неперевершеною поп-музикою, яка поглинає всі інші впливи, щоб створити єдиний і неповторний власний світ. Приїздіть на Sziget побачити це на власні очі!

Під керівництвом фронтмена Аарона Бруно, гурт AWOLNATION створив одну з найвпливовіших пісень останніх років – «Sail», яка посіла вершини багатьох чартів. Досягнувши всесвітнього успіху, вони приїдуть виступити на Sziget зі своїм альбомом «Megalithic Symphony».

До 31 грудня на сайті фестивалю можна придбати так звані early-bird квитки – квитки за зниженою ціною. Тому варто почати планування свого літнього відпочинку вже зараз, аби зекономити. Для тих, хто ще ні разу не був на Sziget, радимо переглянути цьогорічне офіційне aftermovie, яке було презентоване минулого тижня та включає найяскравіші моменти з фестивалю-2014:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: