Меню & пошук

Як побудувати медіабізнес та заробити 400 мільйонів? Літній лекторій з медіабізнесу

Як побудувати медіабізнес та заробити 400 мільйонів? Літній лекторій з медіабізнесу

[ads-pc-2]

unnamed (1)

Вільна школа журналістики з 17 по 20 липня 2014 року у Києві проведе літній курс лекцій з медіа бізнесу, копірайтингу та журналістської майстерності. Курс складається з 25 лекцій та майстер-класів.

Заняття проведуть мультимільйонер Борис Ложкін, головний редактор ‘Эхо Москвы’ Олексій Венедиктов, головний редактор lenta.ru з 2004 по 2014 роки Галина Тимченко, популярний блогер і підприємець Ілля Варламов, журналіст Матвей Ганапольский, генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія, телеведучий Олег Панюта.

Докладна програма та розклад лекторію

Модуль з копірайтингу проведуть автор книг ‘Ефективна комерційна пропозиція’ та ‘Копірайтинг масового ураження’ Денис Каплунов, авторка ‘Настільної книги копірайтера’ Еліна Слободянюк та авторка книги ‘Писати легко’, редактор спецпроектів в ‘Коммерсантъ’ Ольга Соломатіна.

Вперше у Вільній школі журналістики розкриватиметься тема краудфандингу та можливостей для медіабізнесу в інтернеті. З доповідями запрошені Олександр Ольшанський (засновник iForum), один із засновників рунету Антон Носик, директор UMH Digital Дмитро Лісіцкий.

Стажування та поїздки до Європи

Випускників очікує стажування у викладачів лекторію та поїздки до провідних медіа центрів Європейського Союзу у серпні 2014 року.

Раніше випускники школи відвідали медіа центри Польщі, Чехії, Німеччини, Бельгії та Росії (телеканал ‘Дождь’, редакція The Village).

Для участі заповніть реєстраційну форму на сайті школи. Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс, освітні матеріали та стажування.

Відгуки випускників та викладачів

Звіт про закордонні поїздки випускників

Контакти кураторів:

www.journalism.org.ua

info@journalism.org.ua

+38 044 362 28 36

+38 067 462 14 77

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: