Меню & пошук

12 ідей, які можна втілити на «Вуличному ринку» у Тернополі

12 ідей, які можна втілити на «Вуличному ринку» у Тернополі

[ads-pc-2]

11080975_1046971008649559_1233101604143869259_n

З 16 по 17 травня у Тернополі буде проходити фестиваль «Вуличний ринок» – місце, де молоді тернополяни будуть показувати свої кулінарні вміння, і пробувати на цьому не лише заробити, але й допомогти місту стати більш дружнім до велосипедистів – прибуток від продажу страв та різних дрібниць ручної роботи піде на створення велокомфорту у місті.

Але такі фестивалі – не лише для того щоб «прийти, побачити, поїсти». Тут можна реально класно відпочити і ось як ми пропонуємо це зробити:

1. Покататись на велосипеді у вишуканому вбранні

01

Паралельно з тим, що відвідувачі зможуть покуштувати страви молодих кулінарів, чи купити якусь приємну дрібничку на згадку, можна буде витягнути свого велосипеда, одягнутись у найкращий костюм чи сукню та проїхатися вулицями міста разом із компанією таких самих любителів велосипедів, як і ти.

2. Взяти участь у подушкових боях

02

Тебе ніколи не били подушкою, і досі не знаєш, який від цього отримуєш кайф? Не проблема. Бери з дому подушку та візьми участь у подушкових боях. Погодься, не завжди ж випадає така можливість.

3. Зекономити на побаченні

Студентам і так туго живеться на стипендію, а ще ж потрібно і романтику якусь час-від-часу влаштовувати для своєї другої половинки. Зайди до парку Шевченка після 20-ї години і подивися, як твоя дівчина буде захоплено роздивлятись все навколо: приємна нічна ілюмінація, легка музика розкочується по всьому парку, захід сонця і ви! Та більше і нічого не треба.

4. Взяти участь у дискусіях та майстер-класах

04

Не постійно ж відпочивати, навіть на фестивалі. Коли ти скуштуєш різноманітних сендвічів/тортиків та інших смаколиків, можна відпочити з користю для себе, подискутувавши з лекторами Відкритого Університету Майдану та спробувавши самому готувати з найкращими шеф-кухарями міста.

5. Зробити купу нових фотографій

05

Фоткай все! Їжу, яку куштуєш, свої ноги, поки ти висиш на гамаку, класних діток, які граються у дитячій зоні, гурти, які виступають на сцені чи просто себе. Нехай твої друзі заздрять, що пропускають таку двіжуху! А ще – море селфі!

6. Скуштувати всього по-трошки

Асортимент смакоти на фестивалі буде просто зашкалювати – тут неймовірно смачні шоколадні кекси, далі солодкі пудинги, а ще далі стейки засмажені на грилі. Але можна провести експеримент: чи зможеш ти скуштувати хоча б по одній страві з кожної ятки. Підключи друзів, і проведіть змагання «Хто більше». Про всяк випадок запасися активованим вугіллям :)

7. Провести ранкову руханку біля озера

07

Не любиш робити ранкові вправи, хоч знаєш, що це для тебе корисно? Є пропозиція: прийди в неділю зранку на фестиваль і проведи руханку з іншими людьми під наглядом досвідченого тренера. Ніщо так не пробуджує зранку, як вид на озеро та красивих дівчат. Ну, чи хлопців, це вже як для кого.

8. Зайнятися медитацією

Парк, природа, ти будеш далеко від гулу машин. Може саме час спробувати відключитися від буденності і спробувати знайти внутрішній баланс та гармонію? Єдине, що зможе перешкодити – запах смачнющих страв, але і цього можна уникнути: парк великий.

9. Заробити своєю музикою чи співом

Ти вмієш грати на гітарі, маєш чарівний голос і хочеш цим скористатися? Принось свої інструменти з собою і можеш отримати винагороду від людей, які будуть насолоджуватись твоїм співом!

10. Покататися на теплоході

10

Саме в дні, коли буде проходити фестиваль, Тернопільським озером почне курсувати легендарний теплохід «Герой Танцоров». Хтозна, може саме ти будеш щасливчиком, який відкриє новий сезон.

11. Зробити користь для міста

Night time bike parking.

Всім, напевно, хочеться жити в місті, де приємно та зручно. Де можна досягнути своєї мети, де є куди піти погуляти чи посидіти з друзями. І саме таке місто хочуть зробити організатори. Якщо ти прийдеш та витратиш навіть 10 гривень на приємну іграшку на згадку про ці дні, ти допоможеш зробити Тернопіль трішки кращим для себе та своїх нащадків.

12. Допомогти собі

Знаєш 30 способів маринування м’яса до такого стану, щоб при попаданні до рота було таке відчуття, ніби його зробили ангели? Чи, може, маєш старий рецепт штруделя, за яким готувала ще твоя бабуся, і який, за її словами, куштували на кращих балах Австрії? Готуйся показати місту свої кулінарні здібності, і хтозна, можливо одного дня ти відкриєш свій ресторан.

Це всього лиш наші пропозиції, але ми впевнені, що Ви і самі зможете розважити себе та компанією, з якою підете на фестиваль. Ви ж підете, правда?

10497915_1048676308479029_7494213655931427107_o

Facebook

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

108 коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: