Меню & пошук

У Львові відкриють «Фабрику Святого Миколая»

У Львові відкриють «Фабрику Святого Миколая»

[ads-pc-2]

press-release_vidkryttya_fabryky_Mykolaya 2014-3

11 грудня о 12:00 у Львові відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая» – місця, де волонтери збиратимуть та сортуватимуть подарунки для дітей з малозабезпечених сімей та дітей-сиріт. Фабрика, яка відкриється вже вчотирнадцяте, розміститься в приміщенні Палацу Мистецтв.

Впродовж тижня тут працюватимуть близько 500 помічників Святого Миколая. Старшокласники, студенти, молодь міста безкорисливо присвятять свій час для того, щоб допомогти Святому Миколаю прийти безпосередньо до домівок дітей, до яких Чудотворцю самостійно складно знайти дорогу. Для того, щоб цей дух прийшов в День Святого Миколая до кожної дитини, яка обділена достатком чи здоров’ям, робота на Фабриці  дуже інтенсивна та розділена на такі відділи: прийом подарунків, видача адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості запакованих подарунків.

Цього року помічники Св. Миколая традиційно завітають до дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО.

Організатори запрошують всіх охочих долучитися до допомоги по збору та роздачі подарунків. Окрім того, будь-хто може принести подарунки на Фабрику самостійно: організатори радо приймуть іграшки, солодощі, канцелярські вироби, дитячі книжки, засоби гігієни. Подарунки просять приносити  до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою вул. Коперника, 17 (з 10.00 до 19.00).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: