Меню & пошук

В Києві запустили конкурс соціально корисних веб-проектів SocialBoost

В Києві запустили конкурс соціально корисних веб-проектів SocialBoost

[ads-pc-2]

SocialBoost

14-15 квітня в Києві відбудеться хакатон з розробки соціально-корисних веб-проектів, що використовують відкриті дані уряду для вирішення громадських проблем. Учасники конкурсу намагатимуться знайти застосування суспільно доступної інформації про автомобільні затори, стан доріг, несанкціоновані звалища сміття, держбюджети, створюючи корисні вебсайти і додатки.

Вже зараз ідеї проектів можна реєструвати на сайті конкурсу socialboost.com.ua, але це тільки перший етап відбору. Всього їх буде два:

1. Збір ідей на сайті socialboost.com.ua та інтернет-голосування. Кращий проект за результатами голосування буде відібрано для участі в хакатоні. Голосування членів журі, які відберуть ще 4 проекти.

2. Хакатон, на якому буде розроблено та презентовано командами 5 проектів.

В результаті останнього етапу будуть відібрані команди-переможці, які отримають $1000, $2000 або $3000 на подальшу розробку свого проекту.

До участі в конкурсі запрошуються програмісти, дизайнери, журналісти, просто творчі і небайдужі люди. Крім того, цього року для участі в хакатоні SocialBoost не обов’язково подавати свою власну ідею на сайті – достатньо просто пройти реєстрацію. Всі бажаючі матимуть змогу приєднатися до будь-якої з команд хакатону.

Конкурс SocialBoost проходить вже 2 рік поспіль. У цьому році співорганізатором заходу виступила компанія “Майкрософт Україна”, в конференц-залі якої і пройде фінальний етап конкурсу – хакатон.

Офіційний сайт проекту: socialboost.com.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: