Меню & пошук

Seasons of Life: осінь в Одесі з московським акцентом

Seasons of Life: осінь в Одесі з московським акцентом

[ads-pc-2]

Seasons of Life

Малеча, бігаючи від одного стола до іншого та від гарбузів до величезних баклажанів, щиро і голосно сміялася. Тим часом дорослі, тримаючи в руках стаканчики з ароматною кавою, обговорювали останні події вікенду. «А ви знаєте, що завтра відбудеться концерт Жені Любич?» «Ще б пак!». Копиці сіна підлягали негайному фотографуванню, а сторінки журналу «Seasons of Life» вдумливому перегляду. Тож поки біля гончарного круга вишикувалася черга спраглих творчості гостей, деякі відвідувачі без діла тинялися внутрішнім двориком Одеської кіностудії , явно думаючи про себе: «Це ж треба таке вже осінь. Чудовий видався вихідний».

Великий сімейний фестиваль, організатором якого став московський журнал «Seasons of Life», відбувся 21 і 22 вересня. Завдяки ідейним натхненникам заходу на території Одеської кіностудії можна було взяти участь у численних майстер-класах із декору, флористики та кулінарії, насолодитися смачною сезонною їжею, послухати чудову музику в живому виконанні і навіть навчитися танцювати свінг. Вечеря за великим столом стала родзинкою фестивалю, адже, як відомо, ніщо не зближує людей так, як їжа, розділена в приємній компанії.

Seasons of Life

Вирізати музичні інструменти з овочів? Запросто! Плести романтичні вінки або бутоньєрки? Легко! Навчитися ліпити з глини? І це можна! Не раз доводилося чути: «А ви самі спробували? Здорово, напевно!» ― від гостей, що товпилися біля гончарного круга. Також серед заходів , які особливо запам’яталися відвідувачам, були відкриті лекції від мистецтвознавців та істориків, що збирали величезну аудиторію зацікавлених і натхненних слухачів. Організатори не обійшли стороною і добрі справи: на фестивалі були представники благодійного проекту «Добробутік».

Унікальні речі для дому, одяг, прикраси ручної роботи ― без покупок не пішов ніхто. Для зовсім юних гостей фестивалю було створено окремий куточок, де проходили спеціальні уроки та майстер-класи. Яскравий та насичений подіями фестиваль запам’ятався в першу чергу колоритом: організаторам вдалося подарувати прекрасний настрій усім гостям, у яких до вечора неділі вже боліли щоки широко посміхатися.

Осінь у такому форматі до Одеси привезли вперше: сподіваємося , що це стане всеукраїнською традицією, і фестиваль «Seasons of Life» буде і далі радувати всіх гостей атмосферою затишку і тепла.

Фото  Олександр Любинський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: