Меню & пошук

Джоан Роулінг випустить нову книгу для дітей

Джоан Роулінг випустить нову книгу для дітей

[ads-pc-2]

JK-Rowling

Джоан Роулінг оголосила в ефірі радіо BBC One, що працює над новою книгою, яка буде розрахована на дитячу аудиторію.

«Я написала частину дитячої книги, яка мені дійсно подобається. Безумовно, я закінчу її, – заявила письменниця. – Я не збираюся називати вам точну дату, бо дуже зайнята, я одночасно пишу сценарій. Але я обов’язково буду писати ще романи під ім’ям Джоан Роулінг».

Після виходу останнього роману із серії про Гаррі Поттера Ролінг написала кілька детективів для дорослих, частина яких – «Поклик зозулі», «Шовкопряд» – була опублікована під псевдонімом Роберт Гелбрейт. Окрім того, письменниця регулярно випускає розповіді про різних героїв поттеріани: в їх числі «Фантастичні тварини і де їх шукати», який екранізують з Едді Редмейн і Коліном Фарреллом.

У грудні Warner Bros. проведе спеціальну різдвяну вечерю в залах, де знімали Гаррі Поттера: участь в такому дійстві обійдеться у $350.

Не зважаючи на те, що остання книга з циклу Гаррі Поттера, написана Джоан Роулінг, вийшла ще в 2007 році, а фільм – в 2011 році, популярність саги не зменшилась. Цього року очікується вихід перевидання книг про чарівника, і британське видавництво анонсувало нові ілюстрації, що супроводжуватимуть книги.

Минулого року ми писали про польський середньовічний замок у місті Czocha, який перетворили на аналог школи магії з Гаррі Поттера і почали водити туди туристів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: