Меню & пошук

Літня школа політтехнологій у Києві

Літня школа політтехнологій у Києві

[ads-pc-2]

IMG_5740

Ви хочете увійти в українську політику? Бажаєте організувати та провести виборчу кампанію? Прагнете опанувати політичні технології та політичний PR?

Вступайте на літню освітню програму PolitPR – Master of Political Management. З 18 по 21 липня 2013 року у Києві зберуться найвпливовіші політтехнологи з України та Росії. Вони проведуть двадцять майстер-класів, лекцій і тренінгів для слухачів програми.

Для вступу необхідно заповнити реєстраційну форму. Вступні випробування відсутні. Вступ триває поки є вільні місця (набір всього 50 чоловік). Вартість навчання – 1600 гривень за весь курс.

Заняття проведуть “міфічні” російські консультанти Глеб Павловський, Олег Матвейчев, Станіслав Бєлковський (працювали на кампаніях 2004 року в Україні); Тимофій Сергейцев та Дмитро Куліков, Володимир Грановський (за різними джерелами працювали з Арсенієм Яценюком та чинним президентом).

IMG_9030

Їх українські колеги Вадим Карасьов, Денис Богуш, Євген Копатько, Костянтин Бондаренко, Артем Біденко, Павло Кругляковський та інші – теж проведуть по одному заняттю. По завершенню навчання учасники тренінгу матимуть змогу пройти стажування у викладачів. Найкращі випускники, традиційно, працевлаштовуються!

Програма PolitPR – Master of Political Management заснована у 2010 році. За час роботи школи проведено сім системних освітніх програм.

Офіційний сайт програми: www.mpmschool.org.ua

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: