Меню & пошук

Автори політичних digital кампаній із США та Австрії проведуть лекції у Києві

Автори політичних digital кампаній із США та Австрії проведуть лекції у Києві

[ads-pc-2]

4VWWy1O16F0

Стратеги громадянських та політичних digital кампаній із Австрії та США проведуть лекції та семінари у Києві. Автори виборчої кампанії в інтернеті для Олексія Навального, провідні українські політологи, соціологи, політтехнологи протягом 4 днів навчатимуть усіх бажаючих на лекторії Master of Political Management School.

Курс занять пройде з 2 по 5 квітня у Києві. Лекторій присвячений виборчим кампаніям, digital технологіям у політичних та громадянських кампаніях, політичним технологіям. Програма розроблена для широкого кола слухачів без професійних обмежень.

З лекціями та майстер-класами виступлять Юссі Пік (політтехнолог з досвідом роботи у Австрії та США), Ігор Мінтусов (Росія, працює політтехнологом з 1989 року), Катерина Патюліна (голова інтернет-штабу Олексія Навального).

Серед українських експертів: політологи Володимир Фесенко, Кость Бондаренко, Олег Волошин. Посол з особливо важливих справ Дмитро Кулєба. Політтехнологи Денис Богуш, Павло Кругляковський. Провідні спеціалісти з PR, реклами, соціальної психології та демографії.

DQ7z0CGPsMg

Master of Political Management School (PolitPR) працює в Україні з 2010 року. Тисячі студентів, спеціалістів з PR, керівників у виборчих штабах та політиків пройшли навчання за цією програмою. Серед випускників школи – п’ять діючих народних депутатів, десятки депутатів місцевих рад.

Для вступу на лекторій заповніть реєстраційну форму на сайті школи. Вартість навчання за весь курс занять та необхідні матеріали складає 1600 гривень.

Найактивніші випускники пройдуть стажування у викладачів школи, відвідають аналітичні центри та креативні агенції у Польщі, Чехії, Німеччині, а також візьмуть участь у конференції політтехнологів у Туреччині.

Контакти кураторів:

044 362 28 36

067 508 68 58

www.mpmschool.org.ua

info@mpm.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: