Меню & пошук

Освітня програма з політичних технологій, PR та digital технологій

Освітня програма з політичних технологій, PR та digital технологій

[ads-pc-2]


svobodnaia
Освітня програма з менеджменту та маркетингу виборчих кампаній, політичних технологій, GR та PR, digital технологій у суспільно-політичних кампаніях із викладачами з США, Австрії, Індії, України та інших країн Східної Європи пройде з 30 липня по 2 серпня 2015 року у Києві.

Програма буде корисною як менеджерам виборчих кампаній і кандидатам на місцевих виборах, так і корпоративним маркетологам, журналістам і власникам бізнесу. Без професійних обмежень.

Курс складається з послідовних модулів: менеджмент і маркетинг виборчих кампаній, digital технології у політиці (соц. мережі та інтернет), корпоративний маркетинг і робота зі ЗМІ, техніка мовлення і підготовка до участі у ток-шоу та до роботи з журналістами.

Програма розрахована на 4 інтенсивних дні занять з 9.00 до 21.00. Практичні лекції та семінари проведуть політтехнологи діючого Прем’єр-міністра Індії Нарендра Моді, команда digital-маркетологів Олексія Навального, digital-спеціалісти з Австрії та США. Докладний розклад

Проводити агітаційні кампанії, формувати громадську думку, проводити соціологічні дослідження навчать політтехнологи, що приводили до влади Петра Порошенка, Віктора Ющенко, Юлію Тимошенко та багатьох інших відомих політиків.

Вартість навчання складає 1600 гривень за весь курс занять, освітні матеріали, стажування. Для вступу зареєструйтесь на сайті.

svobodnaia-1

Охочі зможуть пройти стажування у викладачів лекторію та отримати роботу у агентствах політичного консалтингу, креативних агенціях, штабах кандидатів і політичних партій. Докладно про стажування та працевлаштування.

Школа пишається своїми випускниками: працевлаштована більше сотні випускників. Серед випускників – Народні депутати України, депутати місцевих рівнів, помічники та прес-секретарі провідних українських політиків.

Контакти кураторів програми:

044 362 28 36, 067 508 68 58

www.mpmschool.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: