Меню & пошук

Північна Корея запустить залізничний тур для іноземців

Північна Корея запустить залізничний тур для іноземців

[ads-pc-2]

northkorea

Північна Корея запустить восени спеціальний тур для іноземних туристів, які зможуть проїхатися країною потягом у вагонах 70-х років.

Як повідомляє Korea Times, оператором цього маршруту буде китайська туристична компанія Koryo Tours, яка щороку привозить до КНДР понад 2500 туристів з різних країн світу. В планах нового проекту – 11-денний тур, який стартує 2 жовтня 2015 року, і возитиме туристів двома залізничими шляхами територією Північної Кореї.

Потяг, вагони якого нагадують радянську епоху в житті країни, курсуватиме за строго обмеженими напрямками, і зупинятиметься у віддалених місцях країни, де іноземці не зможуть побачити справжнє життя жителів КНДР. Варто зазначити, що це типовий стиль північнокорейського туризму: мало кому вдавалося сфотографувати місцевих жителів чи поспілкуватися з ними: гіди, що прив’язані до кожної групи, жорстко контролюють пересування іноземців.

Залізничний тур, що відкриється восени, повезе туристів зі столиці КНДР, Пхеньяна, до портового міста на півночі країни, Чонгчін. Вартість такої мандрівки становитиме 2890 євро. На даний момент прилетіти у Пхеньян можна лише двома авіакомпаніями, Air Koryo та Air China.

Фото: 500px

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: