Меню & пошук

Nike випустить культове взуття з фільму «Назад у майбутнє»

Nike випустить культове взуття з фільму «Назад у майбутнє»

[ads-pc-2]

720x405-Screen-Shot-2015-01-08-at-3.07.34-PM

Компанія Nike підтвердила, що має намір випустити культове взуття з фільму «Назад у майбутнє» вже цього року. Кросівки, які вміють автоматично зав’язуватись після вдягнення, вперше з’явились у другій частині трилогії, яка вийшла на екрани в 1985 році. Вихід нової моделі кросівок планують приурочити саме до річниці цього фільму. 

Як повідомляє блог Nice Kicks, про плани Nike повідомив один з провідних дизайнерів компанії, Тінкер Хатфілд. За його словами, модель кросівок Nike MAG with Power Laces має з’явитись цього року, проте не уточнив, коли саме. На доказ власних слів він показав відповідні патенти, які належать Nike.

Футуристичні кросівки вперше з’явились на екрані в 1985 році: в цьому епізоді трилогії «Назад у майбутнє» головний герой Марті МакФлай відправляється на машині часу у 2015-й рік, де зустрічає чимало фантастичних технологій: літаючі автомобілі, тривимірні проекції, футуро-одяг та паруючі над землею скейтборди.

They’re coming. Link in bio for info.

Nice Kicks(@nicekicks)張貼的影片 於 張貼

Схоже, що майже всі передбачення сценаристів таки збудуться: нещодавно каліфорнійський стартап презентував власну версію літаючого скейтборду, який може парувати над землею зі спеціальним покриттям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: