Меню & пошук

Українські музиканти запишуть альбом з патріотичними піснями для армії

Українські музиканти запишуть альбом з патріотичними піснями для армії

[ads-pc-2]

DSC_6441

Низка українських музичних виконавців та груп об’єднають зусилля для запису альбому з патріотичними піснями для армії. В рамках проекту Музика гідності, ініційованого благодійним фондом “З країни в Україну” також відбудеться концерт у київській Стереоплазі.

Свою участь уже підтвердили такі виконавці, як Nesprosta, Телері, Козак Систем, Сергій Кузин, Нумер482, Onuka, ТНМК, OT VINTA, The Maneken

Як повідомили у фонді, в українських силових відомствах, армії, МВС та інших структурах немає моди на українську музику: військові слухають переважно пісні російського ринку. Саме це і підштовхнуло організаторів створити проект Музика гідності. Його завдання – привернути увагу до цієї проблеми та створити контент для солдатів, військових, студентів та інших груп людей.

Центральною подією проекту стане фінальний концерт-презентація в залі Stereoplaza у Києві 2 квітня. На концерті буде відбуватись професійний аудіо- і відеозапис. Планується записати 2 CD пісень української героїки, DVD-фільм “Музика гідності” і планується коротка версія для українських телеканалів. Також пройде благодійний аукціон.

Це вже не перший приклад обєднання зусиль музикантів для допомоги армії: наприкінці минулого року українські співачки та акторки взяли участь у фотосесії в національних костюмах для благодійного календаря. Кошти з його продажів пішли на допомогу волонтерам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: