Меню & пошук

В Києві навчать створювати медіа-startup проекти

В Києві навчать створювати медіа-startup проекти

[ads-pc-2]

В Києві навчать створювати медіа-startup проекти

В Києві 25 червня відкриється перша в Україні школа медіаменеджменту. Протягом двох тижнів редактори і керівники провідних українських медіа навчатимуть слухачів створювати медіапроекти, працювати з інвесторами, контролювати якість журналістських матеріалів.

Курс розрахований на 50 слухачів, що можуть вступити без вступних випробувань. Варто заповнити електронну анкету та встигнути, поки є вільні місця. Вікові та професійні обмеження відсутні. Заняття проходитимуть у Києві з 25 червня по 8 липня з понеділка по п’ятницю (19.00 – 21.00), та суботу з 10.00 до 16.00. Місце проведення: Арена Сіті, вул. Басейна, 2а.

Викладачі курсу: в літній школі викладатиме 27 редакторів та журналістів. Ознайомитись з програмою можна на сайті школи. Серед викладачів – редактори таких популярних видань, як “Коммерсант”, “Капитал” (ліцензіат Financial Times), “Вести”, “Segodnya.ua”, “National Geographic”.

Євген Кисельов, телеведучий, в гостях у Вільної школи журналістики
Куратори курсу з Євгеном Кисельовим

Віктор Пинзеник та Еліна Слободянюк в гостях у Вільній школі журналістики на економічній дискусії

На думку викладачів школи, у випускника програми є два напрямки розвитку кар’єри. Перший – створити власне медіа і отримати фінансування від залучених до школи інвесторів. Другий – пройти літнє стажування у викладачів курсу та працевлаштуватись.

Для стажерів благодійний фонд “Відкриті Серця” та Вільна школа журналістики планують виділити стипендії. Вони повинні фінансово підтримати учасника на той період, поки він працює в редакції на безоплатній основі (один-два місяці).

Випускники школи на захисті робіт, травень 2013 року

Участь у програмі платна. За весь курс із тридцяти лекцій та майстер-класів, всі освітні матеріали та презентації, слухач має заплатити 1800 гривень за умови вступу до 16 червня. При вступі з 17 червня, вартість навчання складатиме 2500 гривень.

Проживання гостей Києва планується організовувати на першому занятті, 25 червня. Слухачі, за допомогою організаторів, колективно знімають квартири чи селяться у студентські гуртожитки. Досить часто слухачі з Києва беруть до себе гостей з інших міст на весь час навчання.

Реєстрація триває до 24 червня. Реєстраційна анкета тут

Контакти організаторів: 044 362 28 36, 067 462 14 77, www.journalism.org.ua

Вільна школа журналістики створена у 2012 році. За час роботи проведено 4 освітні програми ділової та політичної журналістики. У школі викладає більше 50 редакторів і журналістів з провідних українських ЗМІ. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: