Меню & пошук

Жителі Маріуполя запросили Океан Ельзи, влаштувавши флешмоб на тисячу людей

Жителі Маріуполя запросили Океан Ельзи, влаштувавши флешмоб на тисячу людей

[ads-pc-2]

oe

Мешканці Маріуполя організували флешмоб, аби до міста із концертом приїхав гурт “Океан Ельзи“. Як розповів “Українській правді. Життя” один із організаторів заходу Петро Андрющенко, все розпочалося ще весною, але тоді йому не дозволило МВС України – надто небезпечно було в той час.

Пізніше, наприкінці літа, організатори акції звернулися до начальника УМВС Донецької області і він підтвердив, що гарантує безпечне перебування для артистів. “Тоді ми й вирішили провести великий флешмоб, де маріупольці заспівають “Все буде добре”, запишемо відео і піднімемо резонанс. В результаті, ОЕ не зможе не відреагувати :)”, – посміхається Петро.

Поступово флешмоб переріс із простого збору однодумців в акцію-концерт єдності міста. Спеціально для флешмобу був розроблений логотип, з цим логотипом випустили футболки, значки та гуртки. Всі гроші від продажу пішли на організацію заходу.

Він також додає, що всього в організації заходу було задіяно 10 осіб. Всі працювали безкоштовно. Всього до флешмобу долучилися 1-1,2 тис. осіб.

“Місто відоме виключно у світлі війни або впливу Ахметова. Ми хотіли змінити тренд. Крім того, маріупольці втомилися від постійної напруги. Розкол у світогляді і протистояння. І єдине, що дійсно може об’єднати городян – це ОЕ, який люблять всі, незалежно від політичних уподобань, поглядів на війну і т.д. Концерт ОЕ може стати першим реальним кроком до глобального примирення”, – каже він.

Спеціально до акції було створено хеш тег #‎МаріупольЧекаєНаОкеан та організовано Twitter-шторм.

Незабаром після виходу новини, Святослав Вакарчук у своєму Twitter-акаунті відповів, що гурт обов’язково приїде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

104 коментарі

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: