Меню & пошук

У центрі Львова встановили станції для зарядки електромобілів

У центрі Львова встановили станції для зарядки електромобілів

[ads-pc-2]

12063532_1005546106151611_1143841477757862810_n

У центрі Львова встановили 2 станції для зарядки електромобілів, потужність кожної з яких становить 22 кВт. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомляється, всі витрати, пов’язані з купівлею необхідного обладнання і установкою станцій, взяв на себе державний банк «Ощадбанк».
Нові зарядні станції для електрокарів знаходяться біля головного офісу «Ощадбанку» у Львові на вулиці Січових стрільців, 9. Користуватися ними можна абсолютно безкоштовно.

За словами голови правління «Ощадбанку» Андрія Пишного, зарядні станції були розроблені в Австрії, кожна потужністю 22 кВт, а стійки для станцій виготовлялись в Україні. В планах «Ощадбанку» установка подібних станцій в інших містах-мільйонниках, у тому числі в Одесі, Харкові та Дніпропетровську.

Найближчим часом в Україні з’являться дві заправки Tesla Supercharger, про що було офіційно оголошено ще рік тому. Окрім того, в Україні функціонує мережа безкоштовних зарядних станцій на базі бензинових заправок ОККО, яка налічує 34 пункти.

via ITC, Autogeek

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: