Меню & пошук

В Сан-Франциско запустили Leap Bus – автобус для стартаперів

В Сан-Франциско запустили Leap Bus – автобус для стартаперів

[ads-pc-2]

peopleinbus.0.0

В Сан-Франциско почав курсувати спеціальний автобус, який їздить за одним і тим самим маршрутом кожного дня. Особливість рейсу – у внутрішньому наповненні автобуса: він має вбудовані розетки, вільний wi-fi та столи, за якими зручно працювати – саме тому Leap Bus охрестили “автобусом для стартаперів”.

Рейс курсує щодня у пікові години за маршрутом, який охоплює ціле місто і проїжджає через головні вулиці, житлові квартали та бізнес-центр Сан-Франциско. За задумом творців, Leap Bus – для людей, які кожного дня їздять одним і тим самим маршрутом, і не мають бажання платити більше в громадському транспорті або наймаючи автомобілі через Uber або Lyft.

Вартість одного квитка на Leap Bus – $6 (або $5, якщо купити пакет одразу з 20 квитків). Автобус їздить кожні 10 хвилин з 7 до 10 ранку та з 17 до 20 вечора – у найбільш завантажені транспортом години.

За словами засновника стартапу Кайла Кірчхоффа, головна відмінність їхнього автобусу від звичайного громадського транспорту – повністю переосмислений інтер’єр, який більше схожий на кав’ярню, ніж на стандартний автобус. Будь-хто може підзарядити свій ґаджет, або навіть попрацювати безпосередньо в дорозі. Сканування квитків на вході відбувається за допомогою смартфону та QR-коду – хоча, за бажанням, можна роздрукувати і паперові квитки.

leap-transit-2

leap-transit

Окрім того, у смартфоні можна побачити, через скільки хвилин прибуде наступний автобус та скільки вільних місць у ньому залишилось. Стартап-автобус уже отримав $2.5 млн інвестицій від фондів Andreessen Horowitz, Index Ventures та Slow Ventures.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: