Меню & пошук

Осінній сезон в Київській Академії Медіа Мистецтв

Осінній сезон в Київській Академії Медіа Мистецтв

[ads-pc-2]

kama_site_allkurs

Київська Академія Медіа Мистецтв оголосила початок осіннього набору студентів за напрямками Art Direction, Copywriting, Strategy і Digital.

В цьому навчальному сезоні зі студентами креативних напрямків буде працювати новий куратор – Євген Камінський, креативний директор THINK McCANN Kyiv. За 20 років роботи в рекламі Євген може пишатись не лише отриманими нагородами, але і тим, що саме він став вчителем і ментором для багатьох успішних і відомих професіоналів індустрії. Естафету кураторства стратегів у Андрія Федоріва перейняв стратег агенції fedoriv.com – Олександр Шумило, який працює в компанії з дня її заснування, і за цей час встиг попрацювати з такими великим брендами, як Нова Пошта, Фонд Кличко, будівельна компанія КСК, забудовник UDP, Slando, Prom.ua та інші.

Куратором Digital-напрямку залишиться Роман Гавриш, керуючий партнер агенції Aimbulance, одним з останніх яскравих проектів якої став брендинг для Івано-Франківська. Програма курсу буде розширена і доповнена лекціями про специфіку digital-середовища для креаторів.

Заняття осіннього набору за всіма рекламними напрямками почнуться в перших числах жовтня, а ви тим часом можете переглянути детальну інформацію та оновлену програму курсів на сайті Київської Академії Медіа Мистецтв: http://www.k-a-m-a.com/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: