Меню & пошук

Вільна школа журналістики: я навчусь писати?

Вільна школа журналістики: я навчусь писати?

[ads-pc-2]

picture

Кожній людині є що сказати. Студенту, підприємцю, музиканту чи політику. Досить часто ми беремось написати статтю чи допис у блоґ, проте далі декількох речень ми не йдемо. Букви не складаються в слова. Слова в речення.

Для ефективної роботи з текстом (як в журналістиці, так і в копірайтингу), необхідно оволодіти законами письменницької майстерності та ефективного тексту. Найкраще це зробити у короткий термін разом з професійними копірайтерами, журналістами, письменниками. Разом з майстрами своєї справи.

Якщо ви не журналіст – це не означає, що вам немає необхідності писати блоґ, рекламний текст, аналітичну статтю чи роман про кохання. Коли засвоїте правила тексту – ви станете спеціалістом, праця якого коштує набагато більше. 

picture2

Готові змінюватись? Тоді з 23 по 26 січня 2014 року у Києві пройде освітній курс копірайтингу, письменницької майстерності та журналістики. Чотири інтенсивні дні, 25 прикладних занять з ранку до вечора.

Викладачі: провідні копірайтери Еліна Слободянюк (автор ‘Настільна книга копірайтера’) та Вікторія Глушенко, головні редактори популярних видань (Коммерсантъ, The Village, Вести, Теленеделя, Forbes), головні редактори телеканалів та радіостанцій. Докладна програма.

Для бажаючих розпочати заробляти письменницькою майстерністю – стажування у викладачів в редакціях друкованих та електронних ЗМІ, студіях телеканалів. Найкращі випускники Вільної школи журналістики вже працюють в ‘Капітал’, delo.ua, ‘Інвестгазета’, mmr.ua, телеканалах СТБ, TВі, ICTV. Відгуки випускників.

Навчання. Для вступу реєструйтесь за електронною формою. Вам зателефонують організатори і докладно розкажуть як можна внести оплату, надішлють підготовчу літературу на mail. Вартість навчання – 1600 гривень за весь курс.

Вікові обмеження та вступні іспити відсутні.

Гостям Києва. Організатори рекомендують зупинятись в хостелах поблизу станції м. Льва Толстого (поруч університет ім. Т. Г. Шевченко). Проживання за добу від 60 гривень. Хостел потрібний щоб заночувати, так як весь інший час ви проведете у школі.

Контакти: 044 362 28 36, 067 462 14 77 (код України +38).
Куратор вступу: Вікторія Єрмоленко, керівник школи – Дмитро Раімов.
mail to: info@journalism.org.ua
сайт школи: www.journalism.org.ua

Місце проведення занять: креативний простір ‘Часопис’ (вул. Льва Толстого, 3, станція м. Льва Толстого). Вільна школа журналістики заснована у 2012 році. Більше ніж 400 чоловік пройшли підготовку в різноманітних освітніх проектах школи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: