Меню & пошук

Джамала виступить у Львівській опері

Джамала виступить у Львівській опері

[ads-pc-2]

11002491_877301878958927_6372945669047686575_n

31 березня до Львова із великим сольним концертом завітає Джамала. Виступ відомої співачки відбудеться в рамках її гастрольного туру містами України у підтримку міні-альбому «Дякую». Стартував тур усередині лютого концертами у Дніпропетровську та Харкові і продовжився у лютому-березні в більшості обласних центрів України.

У Львові Джамала і її бенд виступлять на сцені Оперного театру. Початок концерту – о 19:00.Особливість концертної програми, з якою Джамала гастролює цими днями Україною, – у тому, що вона об’єднала в собі усе найкраще, що було у пісенній творчості виконавиці протягом останніх п’яти років. Відтак прихильники таланту неординарної співачки почують усі її хіти: від часу тріумфу у конкурсі «Нова хвиля-2009» в Юрмалі – і до виходу міні-альбому «Дякую», який побачив світ наприкінці 2014-го.

Разом із глядачами ми вирушимо у музичну подорож із зупинками на кожному моєму альбомі

Варто нагадати меломанам, що, крім найновішого міні-альбому «Дякую», у творчому активі Джамали – ще дві збірки: «For Every Heart» (2011) і «All Or Nothing» (2013). Презентація нової концертної програми Джамали відбулася 12 грудня у Києві, в залі «Stereo Plaza». Цей концерт став для співачки найбільшим її сольником у столиці. Примітно, що виступ мав потужний соціальний аспект – артистка виділила півтори тисячі безкоштовних квитків для біженців з її рідного Криму, а також із Донецької та Луганської областей. 2014-й рік, особливо кінець року, став для Джамали напрочуд плідним.

В унісон із виходом міні-альбому «Дякую» в кінотеатрах України із шаленим для українського кінематографа успіхом йшов фільм «Поводир», у якому Джамала зіграла одну з ролей. Кінодебют співачки став яскравим доповненням до її пісенної кар’єри. У кінці листопада 2014-го до річниці Революції Гідності Джамала, лідер групи «Бумбокс» Андрій Хливнюк і Pianoбой презентували спільну пісню «Злива».

На початку березня співачка випустила відеокліп на україномовний сингл «Заплуталась», що увійшов до збірки «Дякую». Відео зібрало вже понад 100 000 переглядів.

jamala_a4

Придбати квитки / Facebook-event

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

0 Коментарів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: