Меню & пошук

IcelandAir спільно з художниками розмалювали Boeing 757 в стилі полярного сяйва

IcelandAir спільно з художниками розмалювали Boeing 757 в стилі полярного сяйва

[ads-pc-2]

icelandair

Ісландська авіакомпанія IcelandAir залучила групу художників для того, аби розфарбувати один зі своїх літаків Boeing 757 у стилі полярного сяйва. Для пасажирів, що подорожували в країну цим літаком, було проведено світлове шоу прямо на борту – активності стали частиною кампанії Hekla Aurora, присвяченої цікавому природному явищу.

Hekla Aurora – це новий сервіс від ісландських авіаліній, який включає в себе переліт до Ісландії для спостерігання за полярним сяйвом, та триває 7 днів без додаткових платежів за очікування рейсів. Таким чином, туристи можуть придбати повний пакет послуг та насолодитись унікальним природним явищем як в небі, так і на землі. Під час прильоту літака до аеропорту Рейк’явіка на борту рейсу IcelandAir влаштовує світлове шоу.

Процес розфарбування літака та тестовий політ показали на цьому відео:

Це не перша інновація від ісландських авіаліній: нещодавно вони запустили можливість перегляду тривимірних візуалізацій на борту за допомогою шолому віртуальної реальності Oculus Rift.

Восени 2014 року двоє українців повернулися з кількамісячної подорожі Ісландією, про яку вони розповідали в блозі на Inspired: Ісландія двох мрійників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 Comment

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: